Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті: скільки грошей заробляють дівчата за участь?

Тривалий час журналісти намагаються розкрити, чи отримують учасниці "Холостяка" гонорари за зйомки, і зробити це було неймовірно важко. Втім, одна з дівчат поділилася інформацією.

Навколо романтичного реаліті-шоу “Холостяк” ходить доволі багато легенд. Найпопулярніша з них — жорсткий контракт, який не дозволяє розкривати усім учасникам проєкту певні деталі про знімальний процес, закулісся та умови роботи.

І з року в рік журналісти намагаються дізнатися, чи платять дівчатам якісь гроші за те, що вони беруть участь у зйомках або ж їхня робота абсолютно безкоштовна. Тривалий час різні красуні розповідали про те, що жодних гонорарів вони не отримують.

Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті

Як виглядають учасниці Холостяка без макіяжу
Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті

Однак, з часом свідчення починають змінюватися. Наприклад, нещодавно учасниця 12-го сезону “Холостяка” заявила, що кошти вони отримували, але повноцінним гонораром це назвати не можна.

І залишається лише з’ясувати, яка сума для учасниць є повноцінним гонораром, адже сума може бути доволі вагомою для більшості українців, так як запити у всіх різні. До речі, відповідна інформація з’явилася на особистій сторінці Юлі Медузи в соціальній мережі Інстаграм. Дівчина відповіла на цікаве питання у сторіз і супроводила свою відповідь спільним фото з Топольським.

Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті

“Нас підтримували добовими, це був приємний бонус, тому що змістом ці суми назвати складно. Це не зарплата, не оплата за зйомки, не гонорар”, – написала “Медуза” у своєму блозі.

Тому журналістам доведеться добряче попрацювати, щоб дізнатися, скільки насправді на добу отримують учасниці за те, що борються за серце чергового Холостяка.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.