Зірки в уггах: битва зимових образів Маші Єфросініної і Даші Квіткової, які взулися в однакове взуття

Українська телеведуча Маша Єфросініна вже не вперше помічена в такому ж одязі, як і її колеги по шоу-бізнесу. Спочатку була чорна сукня, як в Лесі Нікітюк на благодійному вечорі в Монако, але для певного образу не вистачає взуття.

Ведуча Маша Єфросініна вирішила підгледіти ідею, у що зараз модно взуватися у молодої блогерки та переможниці проєкту “Холостяк-9” Даші Квіткової, яка обрала уггі у кольорі кемел.

Найтрендовіше взуття 2022-2023 — незвичайні уггі

Останнім часом уггі переживають свій другий пік популярності. На початку двотисячних усі знаменитості були мало не одержимі цим відверто негарним та на самим практичним взуттям з овчини на резиновій підошві. І от знову вже декілька років чобітки від Ugg не сходять зі сторінок глянцю та ніжок відомих красунь. Проте, моделі також осучаснились: на платформі, оздоблені хутром, без задника, різнокольорові та неонові — кожен знайде щось своє.

Тому, щоб не відставати від трендів Даша Квіткова та Маша Єфросініна обрали уггі на платформі в класичному кольорі кемел. Але кожна з модниць обіграла їх по-своєму.

Як носить свіжі тренди сезону Маша Єфросініна

Ведуча та громадська діячка Маша Єфросініна поєднала оверсайз пуховик трохи вище коліна та взуття одного кольору, потрапивши майже тон в тон — безпрограшний варіант. Також на ній темно-сині прямі джинси з підворотами, які відкривають халяви угг, візуально видовжуючи ноги.

Уггі, які обрали модниці

Дівчина, яка вкрала серце холостяка, Даша Квіткова теж знається на стилі. Від неї шанувальники отримали одразу дві ідеї, з чим носити трендові чобітки на платформі.
Перша комбінація: об’ємний бежевий жакет, ніби з чоловічого плеча, який вона надягнула поверх смугастої сорочки та чорні штани-кльош від коліна з розрізами.

Даша Квіткова в трендових уггах на платформі

Другий варіант більш класичний та універсальний — світло-сірий оверсайз світшот, який закриває стегна та чорні легінси.
Обидва образи дуже виграшні та безумовно пасують дівчині.

Нагадаємо, блогерка Даша Квіткова та Нікіта Добринін одружилися в 2020 році.

Схожі статті