Могилевська заявила, що між нею та Ямою було більше, ніж танці і розповіла про “кекс” – хореограф розгублений

Хоча чутки про роман в Наталії Могилевської та Влада Ями вже давно вщухли, інколи знаменитості не можуть встояти перед спокусою і згадують минулі часи.

Коли Наталія Могилевська та Влад Яма почали виходити на паркет, у глядачів не було навіть сумнівів у тому, що між зірками роман. А тим часом хореограф зустрічався з нікому невідомою красунею на ім’я Ліліана.

Влад Яма з розмахом відгуляв весілля та показав наречену
Наталя Могилевська розповіла, що мала близькість з Владом Ямою

Чутки, підозри, а також проява почуттів на сцені дали свій результат і пара навіть пережила важку кризу, яка могла б закінчитися повним розставанням, якби Влад не почав діяти вчасно.

Наталя Могилевська розповіла, що мала близькість з Ямою

Пізніше співачка та її партнер неодноразово спростовували новини про стосунки і заявляли, що в них не було роману. І тим не менш, інколи можливість подражнити публіку дуже приваблива, а тому Наталія Могилевська не встояла і сколихнула мережу раптовим повідомленням.

Наталя Могилевська розповіла, що мала близькість з Владом Ямою

Так, нещодавно Влад оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію колишньої партнерки Наталії, в якій вона ставить під сумнів той факт, що бальні танці — це лише спорт, і прирівнює їх до особливої стадії близькості між чоловіком та жінкою.

Влад відреагував на це дуже неоднозначно, давши зрозуміти, що це його оконфузило та збило з пантелику.

Варто відмітити, що після початку повномасштабної війни в Україні та еміграції Влада Ями разом з сім’єю до Сполучених Штатів Америки артист дуже часто згадує минулі часи, а також публікує архівні фото.

Імовірно, таким чином він не дає українській публіці забути про себе і нагадує про свою особистість найяскравішими моментами з його творчої кар’єри на телебаченні.

Схожі статті