Як виглядають Мішина, Дорофєєва та інші красуні з ретушшю від шанувальників та в житті: різниця колосальна

Кожна жінка завжди хоче виглядати більш привабливою та красивою і бачити у дзеркалі зовсім інше відображення, тому маски в соціальних мережах набули великої популярності. І їх приміряють навіть на зірок.

Чомусь, в нашому менталітеті все ще існує стереотип, що відомим можна стати тільки в тому випадку, якщо володієш гарною зовнішністю. І водночас це є великою проблемою, тому що коли ми бачимо по телевізору артистів, то всі вони автоматично стають для глядачів красивими і починається порівняння своєї зовнішності, фігури та здібностей. Але це неправильно, адже кожна людина вже є гарною, просто варто це зрозуміти й не намагатися бути схожим на когось. В нашій реальності варто залишатися собою і демонструвати впевненість в собі.

Повірте, справа зовсім не в зовнішності, просто треба вчитися себе подавати так, щоб у людей з’являлася зацікавленість. Та навіть зіркові красуні не ідеальні і самі їх шанувальники доводять це додаючи ретуш на фото зірок.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Без жодних сумнівів можна сказати, що актриса дуже вродлива та доглянута жінка, яка знає собі ціну та вміє себе правильно подати. її риси обличчя дуже ніжні та водночас говорять про неабияку впевненість. Проте, і Мішину можна зробити красивішою завдяки обробці фотографій.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Здається все ідеально у зовнішності Наді, але шанувальники зірки показали, що можна збільшити губи та додати сяйва обличчю і стати володаркою більш виразної зовнішності.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Яскрава зовнішність співачки й без фільтрів підкорює з першого погляду, проте й Настю можна  причепурити і отримати кіношну зірку з Голлівуду, всього лише додавши ретуш на фото.

Анна Трінчер

Анна Трінчер
Анна Трінчер

Молода співачка Аня Трінчер й так вважає, що її зовнішність недостатньо красива, тому дівчина вже встигла збільшити губи та зробити пластику грудей. Та шанувальники додавши фільтри на обличчя красуні, показали, що вона може бути ще гарнішою.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Модель та співачка Даша Астаф’єва завжди була впевнена у своїй красі та ніколи не соромилась вийти на публіку без макіяжу, проте й до її зовнішності підписники додали маску, яка зробила вигляд Даші ще привабливішим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.