Співачка Надя Дорофєєва показала, як виглядає зранку: точно не діснеєвська принцеса

Зимовий ранок зовсім не схожий на теплі світанки на казковому Балі, але, якщо ти зірка, то в тебе немає вибору — треба йти та робити. Співачка Надя Дорофєєва власним прикладом довела, що прокинутися — ще те задоволення.

Українська співачка Надя Дорофєєва після тривалої паузи у творчості тільки наприкінці літа наважилась випустити свою першу композицію, переспівавши свій хіт “Різнокольорова” українською. Після цього її діяльність хоч якось зрушила з мертвої точки, поступово набираючи обертів.

Надя Дорофєєва була у творчій відпустці

Зараз виконавиця почала вливатися у свій графік, який був до початку повномасштабної війни, записує нові пісні та періодично виступає з концертами. 2 грудня відбувся великий сольний концерт Дорофєєвої, на якому вона збирала кошти з благодійною метою. Це був перший концерт такого масштабу за останній час.

Співачка намагається не пасти задніх та надолужити те, що пропустила, коли сиділа у вимушеній відпустці, але дається їй це непросто.

Ще немає 7:00, а робота вже кипить

В останніх Інстаґрам-сторіз співачки можна побачити, що ранок Наді розпочався о 06:59. З історії видно, що вона сідає у власне засніжене авто.
У наступній сторіз Дорофєєва вже сидить у кріслі свого гримера, з дуже похмурим виразом та з текстильною маскою на обличчі — ранок явно не задався.

Надя Дорофєєва дуже любить зимові ранки

Світлину співачка підписала іронічно, додатково відмітивши, що ранком на вулиці відчувалось, як -9 С°:

“Доброго ранку всім. На вулиці дуже тепло і комфортно. Всім гарного настрою.”

А також виклала збільшену версію фото зі своїми невдоволеним виразом обличчя, підкреслюючи, що коли за вікном морозно, то ранок точно не добрий. Тим паче, коли коханого Міші Кацуріна немає поряд.

Ранок Дорофєєвої дійсно добрий

Скоріш за все, що співачка розпочала роботу над якимось новим проєктом. Залишається лише чекати, щоб дізнатися, куди так поспішала Надя Дорофєєва в таку негоду.

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін офіційно підтвердили чутки про свої стосунки 21 червня цього року. До цього на початку квітня їх бачили разом в Барселоні.

Схожі статті