Діти українських зірок з іноземним громадянством: дочка-британка Фреймут, російська дитина Сумської та інші

Далеко не всіх українські зірки обирають для своїх дітей українське громадянство, і на це впливає безліч факторів. Давайте згадаємо, хто зі знаменитостей обрав іноземних громадянство.

Ольга Фреймут

Донька Фреймут Злата Мітчелл показала, як фарбує губи
Діти українських зірок з іноземним громадянством

Старша дочка Ольга Фреймут Злата народилася в результаті роману телеведучої з британцем на ім’я Ніл. Зірка не вийшла заміж за свого обранця, але дала своїй спадкоємиці прізвище батька, а також громадянство Великобританії.

Світлана Лобода

Лобода поскаржилась на стан доньки під час війни
Діти українських зірок з іноземним громадянством

З часом уродженка Ірпеню Світлана Лобода зникла з інформаційного простору і майже не з’являлися в Україні. Співачка є матір’ю двох дочок, які, імовірно, мають громадянство однієї з європейських країн. Зважаючи на чутки про те, що навіть сама Світлана стала громадянкою Мальти, це більш, ніж можливо.

Ані Лорак

Падчерка Мурата Наладжиоглу перевершила його рідну дочку від Ані Лорак
Діти українських зірок з іноземним громадянством

Разом зі своєю дочкою Софією Ані Лорак проживала на території російської федерації більше 8 років. Зважаючи на реальні проблеми артистки з українською владою та народом, імовірніше, її спадкоємиця є громадянкою російської федерації, і цілком можливо, Туреччини, як її батько.

Ольга Сумська

Ольга Сумська зізналася, що її зятя-росіянина можуть мобілізувати
Діти українських зірок з іноземним громадянством

Тривалий час старша дочка Ольга Сумської Антоніна намагалася отримати російське громадянство. На це пішло декілька років, і в якийсь момент сім’я навіть зневірилася у можливості здійснення мрії Паперної. Та незабаром вона вийшла за російського актора Володимира Яглича та народила йому двох дітей, що юридично гарантує їй омріяне громадянство.

Оксана Марченко та Віктор Медведчук

Арестович прокоментував долю Марченко і Медведчука після обміну
Діти українських зірок з іноземним громадянством

У Оксани Марченко є падчерка — старша дочка Віктора Медведчука на ім’я Ірина. Жінка вже досить доросла, виховує 3 дітей і проживає в Москві. Ні для кого не секрет, що Ірина Медведчук має саме російське громадянство.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.