Лідера гурту “Океан Ельзи” застукали в обіймах неймовірної білявки: на кого він проміняв мати своїх дітей?

Один з головних ловеласів країни, Святослав Вакарчук, ніколи не був обділений жіночою увагою. Володар сиплого баритону своєю харизмою може підкорити будь-яку пані, тому часто потрапляє в об'єктиви фотокамер в обіймах красунь.

Особисте життя лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука вже декілька років ж предметом обговорення для багатьох шанувальників. Після розлучення зі стилістикою та своєю музою Лялею Фонарьовою, з якою співак прожив у шлюбі більше 20 років, чутки про численних коханок Вакарчука почали ширитися з новою силою.

З ким тільки музиканту не приписували роман: підопічна Христина Соловій, зовсім юна співачка з проєкту “Голос” Віталіна Мусієнко, продюсерка Євгенія Яцута.

Жінки Святослава Вакарчука

Після того, як Святослав вперше став батьком маленького Івана в 2021 році та крихітки Соломії в 2022 шанувальники схилилися до версії, де фігурує лише одна особа — матір’ю нащадків Славка стала 39-річна Євгенія Яцута. Жінку до цього вже помічали з округлим животиком, але ні вона, ні “океанівець” офіційно не коментували свої стосунки.

Після такого бурхливого обговорення особистого життя Вакарчука та неймовірної кількості чуток про нього, співак знову підлив масла у вогонь.

Артист днями засвітився на публіці у компанії ефектної білявки, якій подарував квіти, та навіть виклав із нею спільну світлину у своєму Інстаґрам-акаунті.

 

Загадковою білявкою виявилася 47-річна акторка театру та кіно Ірма Вітовська, відома широкому загалу роллю Лесі в сіткомі “Леся+Рома”.

У підписі до світлини Святослав Вакарчук розповів, що зустрівся з артисткою на прем’єрі кінострічки “Коза Ностра. Мама їде”, де Вітовська виконує головну роль.

Кадри з фільму Коза Ностра. Мама їде. Ірма Вітовська в головній ролі

В основі сюжету фільму — сімейні відносини. Героїня Вітовської Влада Коза після народження онука приїжджає до доньки в Італію, але, як виявилося, на маму ніхто не чекав. Після конфлікту з донькою розчарована жінка знаходить роботу прибиральницею в будинку колишнього мафіозі, де потрібно навести лад не тільки в домі, але й в житті чоловіка.

Нагадаємо, музикант Святослав Вакарчук повідомив про своє розлучення з Лялею Фонарьовою 12 червня 2021 року.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".