Оля Полякова відгуляла помпезне весілля з Вадимом Буряковським, але фото не показує: була на п’ятому місяці

Найепатажніша та найзухваліші співачка української естради Оля Полякова багато років тому відгуляла весілля з нинішнім чоловіком, але досі не показала весільні фото.

Дуже багато років Оля навіть не хотіла показувати свого обранця. Було відомо, що він дуже багатий та старший від Полякової. Можливо на той момент дівчину соромила різниця у віці. І саме через цей фактор вона не хотіла відбивати від себе залицяльників молодших від свого чоловіка.

Ми зараз навіть не говоримо про публічні заходи, де Полякова могла б з’являтися з коханим, а про соціальні мережі співачки, де знайти фото з чоловіком майже нереально.  У профілі Полякової в instagram є лише 2-3 фото з Вадимом і на всіх присутні діти.

Оля Полякова досі не показала фото з весілля
Оля Полякова досі не показала фото з весілля

Це, звісно, дивно, що співачка так сильно не хоче виходити на публіку як дружина бізнесмена, що навіть приховує весільні фото. Єдина причина, яка може це пояснити, це вагітність Олі і вже на п’ятому місяці. Можливо саме округлий животик заважає Поляковій потішити своїми весільними фото прихильників.

Та якщо брати до уваги нещодавні заяви Полякової про розлучення з Буряковським, то можна сміливо запідозрити, що родинної ідилії у її стосунках вже немає. Тим більше, що діти зараз навчаються у Лондоні. І виходить, що вдома Оля та Вадим залишилися сам на сам. Як це впливає на стосунки невідомо.

Оля Полякова досі не показала фото з весілля
Оля Полякова досі не показала фото з весілля

Проте артистка неодноразово розповідала своїй подрузі Єфросініній в ефірах шоу “Дівчатка” про бажання піти від чоловіка. Але після розмов із ним це бажання на певний період зникало. Та це вже говорить про якусь величезну проблему, яка тягнеться ще з самого весілля. І Оля навіть не приховує, що її тримають гроші, до яких вона звикла, а самій їй буде важко тягнути свої запити.

Схожі статті