Катерина Кухар у мінісукні показала свою сексуальність

Сексуальність, ніжність і вимогливість - це про Катерину Кухар.

Днями на своїй сторінці в Instagram українська ведуча Леся Нікітюк виклала серію знімків. На них колишня учасниця “Танців з зірками” позує у ванній кімнаті разом з примою-балериною Катериною Кухар.

Суддя проекту позувала у чорній короткій трикотажній сукні з декольте і короткими рукавами. Вбрання підкреслювало спокусливу фігуру балерини і відкрило її стрункі ніжки. Доповнила образ балерина блискучими босоніжками на шпильках та елегантною зачіскою.

Ну підписі до серії знімків Леся Нікітюк зазначила, що це новий сторі-серіал. у написах на самих фото видно, що дівчата обговорюють участь у проекті “танці з зірками” і ймовірних переможців. Всі репліки були написані у властивій Лесі Нікітюк гумористичній манері.

Під знімками прихильники похвалили ідею ведучої і зазначили, що вони обидві красуні. Не оминули увагою і розкішну фігуру балерини Катерини Кухар.

Любить балерина вражати образами і на “Танцях з зірками”. На кількох попередніх ефірах Катерина кухар теж з’являлася у цікавих і дещо провокативних образах.

На вечорі, присвяченого виступам в тріо, суддя проекту була одягнена у сукню українського дизайнера Андре Тана. Вбрання було з пікантним декольте і об’ємними рукавами у чорно-жовтій кольоровій гамі.

А ще на одному ефірі Катерина Кухар з’явилася у ніжній сукні з тоненьким пояском, відкритими плечима і відвертим декольте.

Прихильники звернули увагу на всі образи балерини, але ще більше їх вразила поведінка судді. Про це вони написали в коментарях під світлинами.

Катерина Кухар вміє підкреслити витончену фігуру і показати найкращі частини тіла.

Схожі статті