Навіть не змінився: Як виглядав Олексій Арестович у молодості та чому до 2022 року його ніхто не впізнавав

Олексій Арестович за останні 9 місяців став головною фігурою української політики, після Володимира Зеленського,звісно. Але він так стрімко з'явився нізвідки, що тепер стало цікаво, чому ж раніше його ніхто не знав.

Арестович дуже різностороння особистість, ким у своєму житті він тільки не був, актор, військовий, психолог і нарешті політичний діяч. Народився чоловік у Грузії та це багато чого пояснює у його поведінці та подачі себе у великих колах. Не секрет, що Олексій дуже потребує уваги та любить бути у центрі уваги.

Чому Арестович був у тіні до 2022 року
Чому Арестович був у тіні до 2022 року

Тож, у молодості Арестович займався всім потроху, спочатку він став актором та зіграв немало ролей у кіно. Найвідоміші серіали й фільми зі списку Арестовича це – “Брат за брата-2”, “Лист очікування”  “Повернення Мухтара”, “Не бійся, я поруч” та інші.

Арестович у серіалі Не бійся, я поруч
Арестович у серіалі Не бійся, я поруч

Але потім у 2005 році Арестович вирішив спробувати себе у політиці, тому вступив у партію “Братство” та майже відразу стає заступником голови Дмитра Корчинського. З цього самого часу 1 почалася кар’єра політичного діяча у життєписі Олексія.

Молодий Арестович
Молодий Арестович

Довгі роки він був у тіні, хоча здавалося б, ролі у кіно, робота психолога та політика повинні були раніше зробити з Арестовича народну зірку, але чомусь цього не сталося і лише у лютому 2022 року світ побачив Арестовича. Певно тому, що його прогнози з 2019 року збулися слово в слово і він тепер є невід’ємною частиною політики України та її майбутнього.

Як виглядав Арестович у молодості

Молодий Арестович
Молодий Арестович

Насправді Олексій майже не змінився, єдине що, став більш мужній та впевнений у собі, про це каже його поведінка та постава. Коли десь з’являється Олексій, всі навколо затихають та  уважно слухають політика. Але це все наслідки діяльності психолога. Зараз Арестовича у військовій формі та з чубчиком вже не побачити, але на архівних фото він саме такий.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.