Надя Дорофєєва вийшла на сцену у штанах з цінником: модний конфуз за 10 тисяч гривень потрапив на фото

Поп-діва української сцени Надя Дорофєєва вважає себе іконою стилю та намагається відповідати заявленій позиції. Нещодавно знаменитість вбралася у скромні джинси з нескромною ціною. Які бренди обирає знаменитість для повсякденних образів?

Популярна поп-співачка Надя Дорофєєва ще з самого початку своєї кар’єри була у центрі уваги публіки. Задерикуватий характер, харизма, талант та яскрава зовнішність так чи інакше притягують погляд глядача. Відомий факт, що коли артист стає відомим на всю країну, за його життям починають пильно слідкувати фанати.

Надя Дорофєєва одна з найпопулярніших поп-співачок України
Надя Дорофєєва одна з найпопулярніших поп-співачок України

Надя завжди була, як то кажуть, іконою стилю та обирала собі наряди за сучасною модою. Нещодавно публіка обговорювала новий образ Дорофєєвої, зі скляним топом та джинсами, які на зірці виглядали так, наче вона вкрала їх у свого хлопця. Проте це виявилися штани не від Міші Кацуріна, а від українського бренду Kseniaschnaider, який був створений у 2011 році та представляє свої колекції на Ukrainian Fashion Week.

На своїй сторінці в Instagram бренд одягу розмістив фото Дорофєєвої, яка позує в джинсах з їх колекції. На офіційному сайті у мережі можна не тільки знайти таку ж саму модель, яку обрала знаменитість, а навіть дізнатися ціну одягу, який носить поп-діва. Варто помітити, що цінник на штани доволі немалий, навіть враховуючи сьогоденний курс валют. Джинси, які виглядають, як вкрадені з полички Кацуріна, коштують 310 доларів, зараз це трохи більше ніж десять тисяч гривень. Навіть у 2022 році для деяких українців така сума — половина заробітної плати, а для декого навіть вся.

Надя Дорофєєва засвітила, за яку ціну купує джинси
Надя Дорофєєва засвітила, за яку ціну купує джинси

Далеко не кожен зможе дозволити собі одягатися, як знаменитість, але не секрет, що зірки шоу-бізнесу мають непогані достатки та намагаються виглядати на усі сто відсотків.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була 7 років одружена з Володимиром Дантесом. Навесні цього року пара розлучилася і виконавиця закрутила новий роман з другом сім’ї, Михайлом Кацуріним.

Схожі статті