Немолода, з вогненно-рудою шевелюрою та плодовита: на кого Вакарчук проміняв першу дружину Фонарьову

Минулого року стало відомо, що Святослав Вакарчук розлучається зі своєю першою дружиною Лялею Фонарьовою. Як виглядає нова обраниця знаменитості?

Усі свої любовні пісні Святослав Вакарчук колись присвячував коханій дружині Лялі Фонарьовій. Свого часу вони склали ідеальний тандем: він — публічна творча людина, а вона має потужні зв’язки та необхідне оточення.

У цьому союзі не було спільних дітей, адже Святослава виховував дочкуляли від попередніх стосунків. Зірка ніколи не розповідав в інтерв’ю, чим зумовлена його бездітність і варто відмітити, що аудиторія вже і не чекала почути від нього відповіді.

Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

Якими же шокуючими стали новини про розлучення Святослава та Лялі, а також про появу первістка артиста на світ! Так, через місяць після того, як піар-відділ музичного гурту повідомив про розрив пари, стало відомо, що у Вакарчука з’явився син Іван.

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

І народила хлопчика не Ляля. Журналісти довго не могли з’ясувати особистість нової обраниці зірки. Під підозру потрапила продюсерка Євгенія Яцута, яка часто з’являлася поруч з музикантом з великим животом.

Після того, як жінка через рік знову завагітніла, а згодом у Вакарчука з’явилася донечка, жодні сумніви вже буди недоречними: саме руда красуня полонила серце Святослава.

Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

Чи святкувала пара весілля, чи офіційно розписана, де живе, — нічого з цього ні пресі, ні фанатам невідомо. Якби Євгенія не була відомою особистістю в кулуарах шоу-бізнесу, навряд представники ЗМІ взагалі б змогли встановити особистість нової обраниці співака.

Втім, ця інформація вже вийшла назовні, а мережа пам’ятає абсолютно все. Євгенія ж за увесь час стосунків зі Святославом не дала жодного офіційного коментаря.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".