Втратила багатства, дім, струнку фігуру та коханого, але гне свою лінію: як Ані Лорак змінилася під час війни?

Знаменита співачка походження Ані Лорак після початку повномасштабної війни потрапила у не милість і української аудиторії, і російської. До чого це призвело?

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак не змогла визначитися з позицією, яку обирає у відношенні до війни. Результатом стало ще більш негативне відношення української аудиторії до артистки, а також активна критика зі сторони росіян.

Ані Лорак виступить у росії
В мережі обговорюють, як Ані Лорак змінилася після початку війни

Лорак була вимушена забрати свою єдину дочку Софію та покинути розкішний особняк, в якому проживала у Підмосков’ї та зникнути. Тривалий час шанувальники не мали жодної гадки, де може знаходитися їхня кумир. Поговорювали, що зірка ховається в Арабських Еміратах та Туреччині.

Як Ані Лорак змінилася після початку війни

Поки Кароліна не показувалася публіці, її музична компанія збанкрутувала, усі концерти в російській федерації були скасовані, усі концерти в Європі — зірвані. Засвітилася артистка лише на весіллі у Вірменії, коли глядачі побачили, що завжди струнка та елегантна співачка раптово набрала зайві кілограми. Згодом артистку помітили і в Австралії.

Як Ані Лорак змінилася після початку війни

Врешті-решт, Ані Лорак відновила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, завдяки публікаціям, на якій стало відомо, що на даний момент вона проживає разом зі спадкоємицею в Іспанії.

До речі, Софію вона забрала до себе лише через півроку. Увесь цей час зіркова спадкоємиця проживала у Туреччині, у будинку свого батька Мурата. Поговорюють, що і особисте життя артистки сильно постраждало від не бажання говорити: так, їй та Єгору Глібу приписують розставання на тлі фінансових проблем. Правда це чи ні, вона там залишається лише здогадуватися, адже Лорак не давала жодних відомостей про свого бойфренда.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.