Злата Огнєвіч не знає, як їй бути: зізналась, що розбита та засмучена: Андрій Задворний ні до чого

Злата Огнєвіч відома, популярна українська співачка, яка своїм голосом підкорила та вилікувала багато сердець. Та нині жінка має своє розбите серце, знову.

Злата завжди вважалась більш ліричною виконавицею, тому її пісні часто бувають сумні, але відображають дійсність. Огнєвіч співає від душі й саме тому її пісні можуть лікувати та допомагати людям зцілитися. Варто лише вслухатися у слова і можна знайти відповіді на свої запитання. А голосові маневри артистки додають окрас кожній фразі, яка несе в собі великий сенс.

 

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
У Злати Огнєвіч знову розбите серце

Тож, кожна нова пісня Огнєвіч ніби торкається кожної струнки душі слухача. І не дарма кажуть, що пісня вміє лікувати та вміє відображувати емоційний стан людини. Сама ж Злата пише завжди те, що вона відчуває, саме тому в щирості її слів немає жодних сумнівів.

Лікувати чужі серця своєю творчістю – це великий дар. Але в цьому процесі можна загубити себе і так і не змогти зібрати своє розбите серце. А як нам всім добре відомо, серце співачки було розбите вщент після того, як Андрій Задворний, якого Злата обрала серед усіх гідних кандидатів на шоу “Холостячка” так легко відмовився від неї та її почуттів.

Тоді, коли Андрій зник, а потім прийшов і сказав, що більше не кохає Злату, її серце було знищене і від цього удару, співачка довго намагалась оговтатися та жити далі й знайти в собі сили пробачити та все забути.

Та на цей раз серце Златі розбив не чоловік і тим більше не Андрій. Річ в тому, що Огнєвіч записала нову пісню, під назвою “Як мені бути?”. Ця пісня присвячена жінкам, які втратили близьких людей на війні. Вчора мала б відбутися її прем’єра, але з технічних причин вихід треку відбудеться 14-го грудня.

“Я знаю, як ви її чекаєте. Понад 500 000 переглядів за доту та тисячі ваших повідомлень та коментарів. Я розбита та засмучена. Сподіваюсь, на вашу підтримку та розуміння” – написала Злата.

Такий текст жінка розмістила на своїй сторінці в instagram. Та в наступному дописі Огнєвіч додала коротке відео з новою датою прем’єри.

Схожі статті