Володимир Остапчук після розлучення з Горняк їздить у метро і не соромиться: “Зірки не їздять у метро”

Володимир Остапчук дуже несподівано з'явився у київському метро та подвоївся цією подією зі своїми підписниками у соціальній мережі. Невже після розлучення все так погано?

Відомо, що нещодавно чутки про розлучення Христини Горняк й Володимира Остапчука підтвердилися. Хоча самі екс-партнери відверті розмови досі не ведуть. Однак їх поведінка каже сама за себе. Горняк тепер живе у Відні, а Володимир опановує холостяцьке життя і кулінарію у рідному Києві. І звісно, їхнє життя ніколи не буде таким, як раніше.

Володимир Остапчук тепер їздить у метро
Володимир Остапчук тепер їздить у метро

Цікаво, що після розлучення обидва почали надто активно розповідати про своє життя у соціальних мережах. Христина показує свій затишок та дорогі б’юті-ритуали. Зустрічі з подругами й танці з чоловіками, а також часто виходить на діалоги з підписниками.

А от Володимир занурився у роботу та свої волонтерські проєкти. Але не забуває демонструвати, як гарно йому живеться без дружини. Він сам собі готує кулінарні шедеври, влаштовує самотні романтичні вечори та радіє життю. Але чи насправді все так добре, знає дише він сам.

Та сьогодні вранці Остапчук вразив своєю новою виловлює, яка була знята у метро. Дуже дивно, звісно, бачити шоумена на ескалаторі станції метро у столиці, але це факт. Свою історію Володимир підписав як завжди з гумором.

“Зірки не їздять у метро. Хто я такий, щоб порушувати цю традицію” – написав Остапчук

Володимир Остапчук тепер їздить у метро
Володимир Остапчук тепер їздить у метро

Отже, невідомо, що змусило телеведучого спуститися у метро, можливо затори, можливо велика кількість снігу. Насправді причин може бути багато і навіть таке припущення, що шоумен збіднів через колишню, хоча дітей у пари не було й аліментів він їй не повинен. Але факт є фактом. Володимира Остапчука можна зустріти у метро.

Схожі статті