Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару: віддала своє серце знаменитому хлопу з пишними вусами і фігурою

Легенда української естради, неймовірна Софія Ротару усе своє життя присвятила єдиному чоловіку. Однак, мережею давно поширюються чутки про її зв'язок ще з однією особистістю.

Анатолій Євдокименко і Софія Ротару усе життя прожили разом. Зіркова історія кохання стала натхненням не тільки для їхніх нащадків, але для усієї країни. І хоча співачка завжди наполягала на тому, що її покійний чоловік був її єдиним коханням, неодноразово представники ЗМІ ділилися здогадками, що у артистки був ще один чоловік, до роману з Анатолієм.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

У зв’язку з тим, що у Софії Михайлівни є велика кількість спільних фотографій з знаменитим українським композитором Володимиром Івасюком, а також присутній факт близької дружби, журналісти схиляються до думки, що у молодих людей могли бути серйозні стосунки.

Ба більше, свого часу пліткували, нібито від цивільного шлюбу з Володимиром у Софії Михайлівни навіть є таємна дитина. Втім, цю інформацію вона неодноразово спростувала і підкреслювала, що в неї є лише один син — Руслан.

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Ротару зобов’язана Івасюку як мінімум хітами свого репертуару, адже саме він написав для знаменитості пісні, які знають далеко за межами України. Та чи дійсно стосунки зірок обмежувалися лише творчістю сказати неможливо, адже Володимир давно спочив.

Коли Івасюка хвали, то усі присутні з нетерпінням чекали на Софія Михайлівна, втім вона не змогла приїхати через те, що фізично була дуже далеко. На той момент у Ротару були концерти і вона зізнавалася, що навіть якби зірвалася у ту саму хвилину, коли дізналася про його смерть, все одно б не встигла на його похорон.

Тепер же Софія Михайлівна самотня і вже більше 20 років оплакує свого чоловіка Анатолія. Хоча зірці і зараз приписують романи, жоден з них вона не підтвердила.

Схожі статті