Близький друг Олега Винника розповів усю правду про “хворобу” співака: поселився разом з сином у Берліні

Після зникнення Олега Винника з України новини про повелителя вовчиць неймовірно важливі для його шанувальників, які щиро хвилюється за його здоров'я.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник обмежився публічним засудженням дій російської федерації та декількома постами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Звісно, шанувальники одразу ж помітили відсутність артиста в медіапросторі і почали його підозрювати у тому, що він втік з України.

Яку зачіску носив Олег Винник до популярності
Близький друг Олега Винника розповів усю правду про хворобу співака

Через декілька місяців, коли інформація почала виходити назовні, адвокат виконавця все ж таки зізналася, що Олег дійсно знаходиться в Німеччині. Але мовляв, не втікав від війни, а просто поїхав лікуватися.

Близький друг Олега Винника розповів усю правду про хворобу співака

Що відомо про нащадка Олега Винника
Близький друг Олега Винника розповів усю правду про хворобу співака

Діагноз артиста досі невідомий, однак Винник дійсно повідомляв про погане самопочуття ще до війни, коли скасовував концерти. Що турбує артиста досі невідомо.

Нещодавно його близький друг та духовник Віталій Трач дав ексклюзивний коментар, в якому зізнався, що повелитель вовчиць останнім часом виглядав не дуже, не має часу приїхати до нього у храм, хоча дуже хоче, але неймовірно зайнятий допомогою Збройним силам України.

Повідомляється, що на даний момент Олег знаходиться в Берліні у власному будинку, де проживає його син.

“Так, справді в Олега зараз серйозні проблеми зі здоров’ям і він перебуває у Берліні. Він дуже хотів потрапити до мене на причастя, але поки що це неможливо, бо й відстань чимала, і війна, й тим паче Олег постійно допомагає фронту. Він створив фонд “Вовчиця”, із його керівництвом я теж спілкуюсь”, — розповів Трач.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.