Настя Каменських знову роздягнулася: біле бікіні і струнка фігурка

Українська співачка любить тішити прихильників роздягненими фото.

Настя Каменських порадувала прихильників черговим літнім фото, на якому позує у білому бікіні. Знімок зроблено у ванній кімнаті з панорамними вікнами. Очевидно, що фотографував Настю її чоловік Потап.

Під світлиною співачка розповіла про звичку записувати думки, які виникають до певних знімків. Саме такими дописами і ділиться після відпочинку Настя Каменських зі своїм прихильниками. Вона розповіла, що веде електронний щоденник і це допомагає їй не забути важливі моменти. Особливо це стосується відпочинку.

Прихильники виконавиці оцінили знімок. Проте не всім він припав до душі. Дехто пропонував одягнути співачку, а хтось порадив нарешті одягнутися і змінити ракурс зйомки і фотографувати не з обрізаними ногами.

Зовнішність Насті Каменських теж викликала неоднозначну реакцію. Хтось був у захваті. а хтось не зрозумів чому співачка, активно займаючись спортом, має вигляд не дуже.

Поруч з таким знімком, Настя Каменських опублікувала кадри з повсякденного життя, на яких постала у спортивному костюмі і з розпущеним волоссям. Під одним зі знімків артистка поділилася за що любить осінь і осінні ранки.

Прихильники видихнули вже на тому моменті. коли побачили, що Настя Каменських одягнена, про що не забарилися написати у коментарях під фото. А от щодо ранніх підйомів. то тут думки розділилися. Одні зауважили, що не люблять прокидатися рано, особливо восени. А от декому навпаки імпонують ранні підйоми. були і такі, хто любить прокидатися рано, але виключно влітку і на відпочинку.

Фото насті каменських, як завжди, збирають неоднозначні коментарі. Можливо, зірка саме цього і прагне.

Схожі статті