Екс-дружина мера Києва Наталія Єгорова похизувалась юним та завидним нареченим: красень на заздрість молодицям

Влітку цього року пара, яка складала враження ідеальної, відзначивши срібну річницю весілля розійшлася. Так, це про подружжя Віталія Кличка та Наталії Єгорової. Але в них залишилися спільні діти, якими не можна не похизуватися.

Багаторазовий чемпіон світу з боксу у важкій ваговій і теперішній мер столиці Віталій Кличко та його дружина Наталія Кличко, яка нині стала Єгоровою, повернувши дівоче прізвище, в серпні цього року зробили гучну заяву про своє розлучення. Ця новина вразила багатьох, адже пара ідеально один одному підходила, а на публічних заходах завжди сяяла від щастя.

Але все має логічний кінець. Наталія вже не перший рік мешкала закордоном у Німеччині, в Гамбурзі, поринувши у власну співочу кар’єру, а Віталій вирішував політичні питання в Києві, оскільки займає крісло мера. Протилежно інші інтереси та спосіб життя відобразилися на стосунках подружжя.

Віталій Кличко, як зауважила його дружина Наталія, завжди хотів трьох дітей, обов’язково, щоб двоє з нащадків були братами. Так і сталося: кохана подарувала йому двох прекрасних синів з такою ж різницею у віці, як і у них з Володимиром.

Велика родина Віталія Кличка

Хоча жінка ніколи в житті не планувала мати велику родину, однак, доля вирішила за неї. В 2000 році народився первісток — Єгор-Деніел, у 2002 році подружжя стало батьками маленької принцеси Єлизавети-Вікторії, а в 2005 році світ побачив третій нащадок —Максим-Олександр. Тепер у нее є двак расеня-синочка та лапочка-дочка.

Одним з них вона і похизувалася у своєму Інстаґрам-акаунті в сторіз, виклавши спільну світлину зі старшим сином, 22-річним Єгором-Деніелем. Хлопець — викапана мама, він помітно подорослішав, змінив імідж, обзавівся розкішними вусами та бородою.

Єгор-Деніел Кличко з мамою Наталією Єгоровою

Наталія Єгорова підписала фото: “Who can you love more than your children”. Це означає, що, кого ти можеш любити більше за своїх дітей.

Єгор з татком Віталієм Кличко

Відомо, що хлопець має громадянство Америки, де і навчався у Маямі в Ransom Everglades School — одному із найпрестижніших коледжів. Пізніше Віталій Кличко розповідав, що його старший син переїхав на навчання у виші до Великої Британії, де здобув диплом бакалавра в галузі бізнес-менеджмент.

Нагадаємо, Віталій Кличко та Наталія Єгорова одружилися 26 квітня у 1997 році, але гучного весілля у пари не було, про що жінка довго шкодувала.

Схожі статті