Де і як живе мама Віктора Павліка: свекруха Репяхової мешкає в старій хаті без ремонту і з дерев’яними вікнами

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина оприлюднила нові кадри, які були зроблені у батьківському домі артиста.

Віктора Павліка та його молоду дружину Катерину неодноразово критикували в мережі через те, що вони не забирають стареньку маму зірки з її маленької старої хатинки в Теребовлі. І кожного разу блогерці доводиться пояснювати, що зірковий син готовий зробити для матері усе що завгодно, але вона обирає аскетичний образ життя.

Дружина Віктора Павліка показала, як живе мама зірки

Віктор Павлік зі своєю мамою
Дружина Віктора Павліка показала, як живе мама зірки

“Прилітає” сімейству і за рідкісні візити до жінки. Репяховій є що відповісти і на цю претензію: Віктор Франкович не є настільки активним користувачем соціальних мереж, як його молода дружина, а їздить до своєї матері набагато частіше, просто не афішує цього.

Натомість Катерина, як активний та амбіційний блогер постійно оновлює контент у своєму акаунті, і зокрема поповнює його кадрами з маленьким сином, чоловіком та свекрухою. Нещодавно вона оприлюднила свіжі знімки, які були зроблені під час нещодавнього візиту зіркових невістки та онука до мами Віктора Франковича.

Можливість залишати коментарі під публікацією Репяхова заздалегідь обмежила, адже у цьому питанні досвідчена, і знає, які зауваження слід очікувати від користувачів.

Зокрема, це пов’язано з тим, що аудиторія дівчини постійно змінюються, а отже нові підписники не знають, за якої причини Віктор Павлік та його молода дружина не забирають жінку до себе. І хоча Катерина раз у раз пояснює ситуацію для тих, хто з нею неознайомлений, судячи з усього, чути критику більше не хоче.

Тому на цей раз під публікацією небагато коментарів, але усі носять суто позитивний та добрий характер.

Схожі статті