У 75-річної Ніни Матвієнко з’явився 44-річний співмешканець: відомий співак-красень з кучерявою шевелюрою

Ніна Матвієнко відома українська співачка, яка завжди відрізнялась своєю інтелегентністю та витонченими манерами. Однак, цього разу жінка змогла здивувати новиною про те, що вона живе з молодим сусідом.

Річ в тому, що коли Тоня Матвієнко почала офіційно зустрічатися з Арсеном Мірзояном, їм не було де жити, адже своє житло Арсен залишив колишній, а у Тоні на той момент власного житла ще не було. Тому, молода пара почала жити з батьками Тоні, Ніною Матвієнко та Петром Гончаром.

Ніна Матвієнко живе з молодим сусідом

Батьки співачки мають великий будинок, де місця вистачає кожному, тому, звісно вони з радістю дозволили Арсену переїхати до їх невеликої родини. Спочатку співак відчував якийсь дискомфорт, адже це чужі для нього люди та й атмосфера не зовсім звичайна і зручна для справжнього чоловіка. Але згодом всі затиски пройшли й між зятем і тещею виникли дуже теплі відносини.

Ніна Матвієнко живе з молодим сусідом

Ніна Митрофанівна зізналась, що їй дуже комфортно живеться з Арсеном і вона його постійно захищає від претензій Тоні, а от Мірзоян згодом зрозумів, що з тещею варто вміти вчасно промовчати та не сказати зайвого, аби не було жодних конфліктів та сварок.

Нині дружина співака знаходиться за кордоном разом з дочкою, яку, до речі, пара назвала на честь мами Тоні. Тож, поки дружина й донька Мірзояна знаходиться у Великій Британії, в її матусі життя кипить, адже вона розсталась зі своїм законним чоловіком і виходить, що продовжує жити в одному домі із зятем.

Цікаво, звісно, виходить, але якщо людям комфортно жити в одному будинку і вони не соромляться один одного й не мають жодних розголосів чи конфліктів, чому б і ні. В першу чергу вони родичі, і відомо, що Ніна Митрофанівна ставиться до Арсена, як до рідного сина, тому, все це виглядає абсолютно нормально.

Схожі статті