Настя Каменських показала свою стару кімнату і дитячі фото: “З неймовірними щоками, пишка, рум’яненька”

Відома українська співачка Настя Каменських зробила рум-тур батьківським домом та показала свою стару кімнату. Зокрема, глядачі змогли переглянути архівні фото артистки.

2 роки тому життя пішов батько Насті Каменських Олексій Йосипович. Це стало великою трагедією, як для люблячої дочки, так і для її матері Лідії Каменських. З тих пір у батьківській квартирі, де колись мешкала та росла артистка ніхто не живе. Лідія прийняла рішення переїхати до дочки, так як не могла самостійно впоратися з горем та самотністю.

І фанати добре відчули увесь біль та вагу втрати, через які пройшла родина, так як колись добре знали про неймовірну гармонію, що володарювала в родині.

Настя Каменських показала, як виглядає її стара кімната та дитячі фото

Настя Каменських пародіює закордонних зірок
Настя Каменських показала, як виглядає її стара кімната та дитячі фото

5 років тому Настя Каменських відзняла для свого блогу ексклюзивний матеріал: вона показала квартиру, в якій виховувалася, свою кімнату, а також поділилася архівними знімками.

Зокрема, глядачі мали можливість побачити, якою Настя Каменських була в дитинстві: пухленькою та з густими бровами. Співачка розповіла, що народилася дуже великим немовлям, тому пологи Лідії Каменських були героїчними.

“З неймовірними щоками, пишечка, рум’яненька така”, – так описала свою дочку старша Каменських.

Інтер’єр кімнати, в яку Настя Каменських запросила своїх шанувальників говорить про те, що зірка жила там і у вельми свідомому віці, адже ремонт та меблі, вочевидь, обрані молодою жінкою, аніж дитиною.

Сама артистка розповіла, що неодноразово приходила додому для того, щоб просто подрімати, так як відчувала себе неймовірно комфортно та безпечно у батьківському домі. І насправді, це неймовірне щастя, мати дім, куди завжди можна повернутися. Щоправда з кончиною Олексія Йосиповича, здається, щось змінилося.

Схожі статті