Конкурент для Ектора Хіменеса-Браво: Юний Орел Михайло Поплавський змінив професію та став шеф-кухарем країни

Хто не любить холодним зимовим вечором зігрітися чашкою смачного гарячого какао? Саме для таких ласунів головний Юний Орел країни перетворився хоч на декілька хвилин на шеф-кухаря та показав майстер-клас з приготування цього напою.

Юний орел та співаючий ректор Михайло Поплавський, який славиться своєю відомої піснею про варенички у сметані, неочікувано для всіх змінив амплуа. Артист у цій своїй пісні ніби натякав на те, що він не лише відмінний керівник одного із провідних вишів України, улюбленець студентів та видатний співак, а ще й конкурент для кулінара, ведучого і судді “МастерШеф” Ектора Хіменеса-Браво.

Юний Орел Поплавський змінив професію?

Нещодавно він святкував День гарячого какао, який у всьому світі відзначають 13 грудня. Та Михайло Михайлович був би не він, не зробивши чогось особливого. А саме, він вирішив, що всіх тих зірок, яких випускає його інститут, йому замало, тому, щоб не відставати від провідних французьких кухарів, неодмінно потрібно отримати власну зірку Мішлен.

Геніальний рецепт какао від Михайла Поплавського

На свой сторінці і Інстаґрам співаючий ректор виклав відео, у якому він в стильному фартусі з написом “Шеф-кухар країни” розказує та наглядно показує, що необхідно зробити, щоб приготувати справжній шедевр — смачне какао з маршмеллоу.

Для того, щоб приготувати цей зігріваючий напій за авторським зимовим рецептом, Михайло Михайлович радить взяти всього чотири інгредієнти: какао-порошок, молоко, маршмеллоу та Кіндери.

“Відкриваємо Кіндер та ділимо на дві частини. Всередину додаємо трохи какао та маршмеллоу, і з’єднуємо дві половинки. Окунаємо Кіндер в підігріте молоко і насолоджуємося. Ммм… Смакота, народ! Супер!”

— ділиться секретним рецептом український вічно Юний Орел.

І справді, рецепт гідний справжнього шефа!

У коментарях шанувальники ділились власними враженнями від побаченого та, як і зазвичай, подарували Михайлу Михайловичу багато компліментів:

  • “Оце так смакота! От як тепер про це не думати? Доведеться спробувати!”
  • “Ви ще й чарівник різдвяної атмосфери! Ну просто майстер на всі руки!”
  • “Ви завжди вигадуєте щось яскраве!”
  • “Вам, до речі, дуже пасує фартух, Ви могли б стати зіркою кулінарного шоу!”

Схожі статті