Соломія Вітвіцька була помічена у компанії таємного військового після розлучення з Владом Кочатковим

Соломія Вітвіцька вже досить давно розлучилась зі своїм чоловіком, хоча певний період про це не розповідала і не говорила. Але вже з'являється на публіці з військовими.

Хоч на той момент Соломія була впевнена у своєму рішенні, але сам процес розлучення дався жінці дуже складно. Звісно, прожити з чоловіком, якого кохаєш сім років, пережити з ним різні моменти свого життя, а потім в людину мить вирішити розлучитися з ним назавжди. Це боляче у будь-якому випадку. Тим паче, що Вітвіцька навіть не розуміла, як вона буде жити без коханого.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком

Розлучення телеведучої відбулося настільки тихо та неочікувано, що навіть близькі та друзі не могли запідозрити щось неладне. Проте, це завжди справа лише двох людей і немає жодного приводу розповідати про цей непростий час на всю країну. Відомо, що після розлучення Соломія і Владислав продали власну квартиру і поділили гроші навпіл.

Та з того моменту пройшло вже понад два роки і, звісно, жінка вже пережила цей болючий момент свого життя та намагається будувати своє життя по-новому. Хоч це й складно в нинішній реальності, але можливо.

До того ж відомий та улюблений проєкт “Ліга сміху” відзняв спеціальний сезон, який присвячено реаліям сьогодення. Звісно, жартувати складно і дуже. Але в цьому і є наш прояв незламності. Ми живемо, жартуємо, співаємо, працюємо і все намагаємось робити на повну. І Вітвіцька не є виключенням. Адже саме на першій грі нового сезону була присутня Соломія, та ще й не одна.

Соломія Вітвіцька з військовими на Лізі сміху
Соломія Вітвіцька з військовими на Лізі сміху

Ведуча сиділа у перший рядах з таємним  військовим красенем, з яким час від часу спілкувалася. Дуже цікаво, звісно, що пов’язує Соломію з цим невідомим героєм. Можливо вони знайомі з якогось репортажу, а можливо все набагато серйозніше. Це поки що таємниця, яка стала помітною зовсім випадковим чином.

Схожі статті