Ксенія Мішина розповіла про свої цікаві та неординарні зустрічі з чоловіками у Хорватії: “Я вляпалась у машину

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка ніколи не мала проблем з увагою від чоловіків, а також жінка дуже любить духовні практики, які допомагають їй підкорювати серця.

Мішина зовсім нещодавно почала ділитися з шанувальниками своєю духовною стороною особистості. Річ в тому, що Ксенія дуже захоплена йогою, про це вона розповідала ще у шоу “Холостячка” та завдяки цьому й знайшла спільну точку зіткнення з Ковтуненко. Але і йоги є ще інша сторона – медитація.

Саме через медитації людина може зануритися у свій внутрішній світ та пізнати себе краще. Адже саме такі практики можуть дати відповіді, на іноді складні запитання до самого себе. Тому, оскільки актриса практикує це вже кілька років, то почала виступати в ролі наставника для своїх підписників і вже навіть готує курс лекцій.

Та зараз Мішина знаходиться у Хорватії, де так само продовжує пізнавати себе за допомогою практик. І ось днями акторка вирішила поділитися ситуацією, яка з нею трапилась за кордоном. Загалом вона стосується чоловіків та енергії, яку людина випромінює, та як це впливає на хід ситуації.

Ксенія Мішина розповіла про чоловіків у Хорватії
Ксенія Мішина розповіла про чоловіків у Хорватії

“Я вже розповідала вам, що для мене тут всі люди, а особливо чоловіки якісь добрі та цікаві люди. І ось одна ситуація трапилася зі мною десь півтора тижня тому. Я вляпалася в машину. Звісно відразу почала хвилюватися, що робити, всі ці жіночі страхи. Я за кордоном, що, як, я не знаю. Але я взяла себе в руки, вийшла, почала посміхатися, вибачатися, ну і якось так з ним розговорилися і він мені просто потім сказав, ви їжджайте, не хвилюйтесь, все добре. І якщо треба, вам я теж допоможу. Фантастична історія така” – розповіла Ксенія у сторіс.

Отже, далі жінка зачепила тему обміну енергіями, тобто, чому настільки важливо налаштовувати себе на позитив та пізнавати себе, тоді, за словами Ксенії, люди відповідають тобі добром.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.