Нова історія починається зі старої: Quest Pistols виконали свою легендарну пісню “Ти так вродлива” українською

Гурт Quest Pistols існує цілих 15 років і саме в цьому році так символічно склалося, що у хлопців ювілей, до того ж такий знаковий. Тому і легендарний хіт "Ти так вродлива" зазвучав по-новому.

Легендарне тріо повертається на сцену у складі Антона Савлепова, Костянтина Боровського та Микити Горюка, які бувши зовсім юними парубками 15 років тому створили неймовірний хіт, який звучав з усіх куточків країни. А також став головним саундтреком для не менш легендарного серіалу “Універ. Нова общага”.

Тобто, уявіть собі, скільки різних моментів пережила ця пісня і зробила гурт Quest Pistols ще більш популярним та відомим. Але згодом, як це й буває у тріо, хтось вирішує піти й, або почати сольну кар’єру, або завершити її взагалі. Так, гурт в один момент припинив своє існування й кожен жив своїм життям та продовжував будувати власний шлях. Але творчість звела хлопців знову.

Quest Pistols перевели свій легендарний хіт
Quest Pistols перевели свій легендарний хіт

Цей рік став для артистів новою можливістю заявити про себе, свої таланти, про свою позицію. І тому, зараз ми бачимо, як культурний світ України набирає обертів та як він прославляє нашу неньку. І гурт Quest Pistols не є виключенням.

Об’єднавшись хлопці їздять по Європі з благодійними концертами. На одному з яких, вони та презентували оновлену версію пісні українською, яка тепер маж назву “Ти неймовірна”. А сьогодні у хлопців відбулася прем’єра студійного запису.

Нове звучання треку надає йому й нового, більш глибокого сенсу. Тобто, тепер модна почути не тільки присвяту жінці, а ще й Україні.

“Ти неймовірна” – ніби повернення у те минуле, де не було війни. А ліричний кліп в стилі вайбер-листівок, транслює ностальгію за 2000–ми, коли хлопці тільки починали свій творчий шлях.

Також у кожної людини є своя історія, яка була пов’язана з нею, а тепер є можливість не тільки зануритись у спогади, а ще й створити нові, під нову версію пісні.

Схожі статті