Настя Каменських приємно вразила новим осіннім образом

Настя Каменських показала ніжний осінній образ.

Українська співачка Настя Каменських любить дивувати прихильників новими образами. Щоправда останнім часом вони стають все затишнішими і не такими голими. Саме таким знімкам найбільше радіють прихильники Насті Каменських. Незмінним фотографом зіркової красуні є її не менш зірковий чоловік Потап.

Днями співачка порадувала прихильників черговим осіннім луком для прохолодних днів. Зірка позувала на фоні стіни заміського будинку зіркового подружжя. Під світлиною виконавиця побажала прихильникам хороших вихідних і попередила, що скоро на них чекає дещо нове. Прихильники навіть поцікавилися у коментарях що ж таке цікаве готує для них Настя Каменських.

Для прохолодних днів Настя обрала укорочене шерстяне пальто кольору кави з молоком, блакитні укорочені джинси, білі з чорними вставками кросівки і білу кофту. Доповнила образ зірка маленькою чорною сумочкою на ланцюжку, розпущеним волоссям і милою посмішкою.

Під знімком прихильники зірки в черговий раз пораділи тому, що улюблена співачка нарешті одягнена. також відмітили, що Настя Каменських має стильний вигляд і взагалі вона неперевершена красуня.

Днями у родині зірки відбулася ще одна приємна подія, про що Настя розповіла у своєму Instagram. Мама зірки відзначила день народження.

Прихильники привітали Настю з іменинницею та саму іменинницю і побажали всього найкращого. Вони назвали співачку чудовою донькою і побажали берегти батьків. Найбільше фанати бажали Насті швидше народити малюка, щоб мама зірки пораділа статусу бабусі.

Схожі статті