Дружина Дмитра Комарова Кучеренко засвітилася в обіймах іншого чоловіка: високий та з сивиною на скронях

Неймовірна красуня, телеведуча та дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко засвітилася в обіймах імпозантних чоловіків на зйомках програми.

Відома українська красуня, телеведуча, а також дружина зірки програми “Світ навиворіт” Олександра Кучеренко активно будує телевізійну кар’єру, бере інтерв’ю та спілкується з різними зірками в ефірах.

Красуня-дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко допомагає дітям у складній ситуації
Дружина Дмитра Комарова Кучеренко засвітилася в обіймах іншого чоловіка

Дівчина веде вельми закритий образ життя та ретельно добирає контент, який публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, доволі часто за знаменитостями можна спостерігати і через інші зіркові акаунти, адже представники шоу-бізнесу постійно взаємодіють та співпрацюють.

Дружина Дмитра Комарова Кучеренко засвітилася в обіймах іншого чоловіка

Наприклад, нещодавно Григорій Решетнік оприлюднив у своєму мікроблозі спільне фото з Олександрою. Імовірніше за все, знімок був зроблений вже після ефіру. У кадрі, окрім двох телеведучих, також постали два імпозантних чоловіки.

Дружина Дмитра Комарова Кучеренко засвітилася в обіймах іншого чоловіка

Журналістка обговорила з присутніми останні спортивні події та зробила фото на пам’ять, на якому стала як завжди головною зіркою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко залишилися в Україні та продовжили свою журналістську діяльність. Зокрема, автор програми “Мандруй Україною” та “Cвіт навиворіт” почав розз’їжджати прифронтовими зонами та містами, яких найбільше зачепила російська агресія.

Немає сумнівів, що Дмитру буде що показати глядачу, адже навіть ті кадри, якими він ділиться у своєму блозі наперед вражають до глибини душі та не залишають байдужими абсолютно нікого.

Схожі статті