Надія Матвєєва вразила неймовірною схожістю з народною актрисою Римою Зюбіною на фото: як сестри

Бувають такі люди, які схожі між собою, як рідні, хоча насправді їх не поєднують навіть дружні кола. Але все ж таки у світі шоу-бізнесу є дуже схожі люди, і інколи, їх навіть плутають. Добре це чи ні вирішувати їм.

Ми вже розповідали про неймовірну схожість Тіни Кароль і Стасі Ровінської та Олександра Топольського з Андрієм Задворним. Але сьогодні піде мова про родинні зв’язки Наді Матвєєвої та Римми Зюбіної. Адже, На перший погляд, жінки ніби не мають нічого спільного, але якщо вони встануть поруч, то виглядають наче сестри. Таке враження, що вони цей факт приховували роками та лише зараз з’ясується, що вони родички.

Річ в тому, що Надія виклала спільне фото з Риммою, де жінки просто вражають своєю схожістю. Дійсно можна подумати, що вони сестри. Адже такі однакові в них риси обличчя. Але чи є насправді у жінок щось спільне крім зовнішності?

Римма Зюбіна

Римма Зюбіна народна артистка України, вона народилась в місті Ужгород, а от Надія Матвєєва телеведуча і народилася у місті Керч. Тобто уже з дитинства жінки не мали жодних пов’язуючих їх факторів. Та й вік у жінок різний, Надія трохи старша від Римми.

Надія Матвєєва

Тобто, дитинство і все життя у жінок проходило зовсім не схоже, але теперішній шлях зійшовся і дуже близько. Як би парадоксально це не звучало, але, війна зблизила жінок у волонтерському штабі. Саме тому у них є спільне фото. Нещодавно, як всі ми вже добре знаємо був день волонтера і всіх причетних нагороджували у різних містах України та організаціях. Так, нагороди отримали й Надія Матвєєва з Риммою Зюбіною.

Тож, висновок тут один, Зюбіна та Матвєєва не родички, але вони добре знають одна одну і мають досить добрі стосунки, тому, їх можна назвати родинними душами, але не більше. Це, знаєте, як друзі, які стали один для одного більше, ніж друг чи подруга.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.