Оля Цибульська не видала Дзідзьо і зізналася чоловіку, скільки насправді коханців у неї було: “Ти був третім”

Українська співачка Оля Цибульська розповіла чоловіку, скільки в неї було кавалерів. Відео з зізнанням артистка опублікувала у своєму інстаграмі. Дізнайтеся, чи був серед коханців знаменитості Дзідзьо?

Співачка Оля Цибульська не часто вдається в подробиці свого особистого життя та навіть довго не показувала обличчя свого чоловіка у соціальних мережах. З Сергієм знаменитість офіційно одружилася у 2014 році, але разом вони набагато довше. Пара познайомилася ще у шкільні роки та підліткова симпатія переросла у справжнє кохання. Майбутній чоловік обіцяв, що обов’язково відвезе її у Париж, побачити Ейфелеву вежу.

Оля Цибульська одружена з чоловіком вісім років
Оля Цибульська одружена з чоловіком вісім років

Проте кохання молодих зазнало ще серйозних випробувань та перешкод. Оля не приховує, що не завжди була вірною свому обранцю. Ще до одруження співачка розійшлася з Сергієм, оскільки переїхала будувати кар’єру до Києва і стосунки не витримали відстані.

Саме тоді Цибульська зустріла чоловіка, який підкорив її серце. Виконавиця була вже доволі популярною співачкою і проводила кастинг для набору команди по балету. Серед них був саме той, хто підкорив зірку своєю харизмою та інтелігентністю. Оля зізнається, що через нового кавалера почала зовсім забувати своє перше кохання: не відповідала на дзвінки Сергія та придумувала відмовки.

Оля Цибульська розставалася з чоловіком Сергієм, але все одно вийшла за нього заміж
Оля Цибульська розставалася з чоловіком Сергієм, але все одно вийшла за нього заміж

Тоді знаменитість отримала листа, в якому Сергій написав, якщо почуття ще існують, чекаю на тебе завтра в аеропорту. Цибульська без вагань вирушала на зустріч коханому і, зі слів співачки, в Україну повернулася вже вагітною.

Нещодавно артистка опублікувала відео жартівливого характеру, в якому “зізналася” чоловіку, скільки в неї насправді було коханців. Оля говорить, що їх було вісім і на питання чоловіка, чи був він дев’ятим відповідає: “Ні, ти був третім”.

Виконавицю довго підозрювали у романі з Дзідзьо і між артистами дійсно є зв’язок, але не романтичний, а духовний. Співаки стали хрещеними батьками сина продюсера Михайла Хоми та спростували чутки про свій роман.

Нагадаємо, що Оля Цибульська була переможницею першого сезону “Фабрики зірок”.

Схожі статті