Дмитро Дікусар зізнався, які риси хоче бачити в своїй обраниці

Відомий танцівник Дмитро Дікусар, якому раніше вдалось підкорити серця Ірини Білик та Олени Шоптенко, розповів, яку жінку хоче бачити поряд.

Харизматичний і сексуальний танцівник Дмитро Дікусар не скаржиться на брак жіночої уваги. Свого часу йому вдалося підкорити серця таких відомих жінок, як Ірина Білик і Олена Шоптенко. Зараз йому приписують роман з партнеркою по шоу «Танці з зірками» Славою Камінською, однак пара не підтвердила ці чутки.

Весілля Дікусара з відомою білявкою Іриною Білик відбулося в Ріо-де-Жанейро, проте в 2010 році вони розлучилися, зберігши дружні стосунки.

Вдруге Дмитро пов’язав себе узами шлюбу з танцівницею і переможницею першого сезону «Танців із зірками» Оленою Шоптенко в 2013 році.

Через 3 роки пара розлучилася. Хореограф зізнавався, що дуже важко переживав розставання з Оленою. Він сильно кохав жінку, і втратити її було рівносильно втраті руки чи половини себе.

Дмитро Дікусар і Слава Камінська
Дмитро Дікусар і Слава Камінська

Пізніше у Дмитра були стосунки з грузинською танцівницею, однак про них відомо мало.

Незважаючи на такі невдачі в особистому житті, 35-річний Дмитро Дікусар продовжує вірити, що ще знайде кохання всього свого життя. Тим часом як у мережі активно ходять чутки про його роман з солісткою гурту «НеАнгели» Славою, тому що артистка ділиться пристрастними знімками з танцівником, Дмитро вирішив розповісти, якою хоче бачити свою обраницю.

Хореграф в своєму мікроблозі в Instagram в прямому ефірі з психологинею Наталією Холоденко порозмірковував, яку жінку хоче бачити поруч.

«Я насамперед дивлюся на очі: добра людина чи недобра», – зазначив Дмитро. Танцівник признався, що злих жінок не любить.

Також він вважає, що «щастя любить тишу», тому афішувати свої стосунки в майбутньому не буде. Але й ховатися не збирається, тому, каже, важливо знайти баланс.

Схожі статті