Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука на Сергія Жадана: тепер обіймає інший

Христина Соловій колись була підопічною Святослава Вакарчука на талант-шоу "Голос країни", а тепер випускає самостійні кліпи з українським поетом Сергієм Жаданом.

Христина молода та дуже талановита українська співачка нового покоління, її пісні настільки чуттєві, що проникають у самісіньке серце. Вона сама по собі дуже ніжна й тендітна, тому всю її творчість можна описати словом – чуттєвість.

Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жаданом
Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жаданом

Кілька років тому дівчина починала свій творчий шлях на шоу “Голос країни”, де її тренером став Святослав Вакарчук. Тренер так багато приділяв уваги Христині, що у мережі пішли чутки про їх романтичні стосунки, але самі співаки довгий час не коментували свій зв’язок. Та як виявилося згодом, нічого крім творчості їх не об’єднувало. Просто Вакарчук бачив величезний потенціал в Соловій і тому допомагав їй розвинути його та досягти вершин у кар’єрі.

Зараз молода співачка активно виступає по різних містах Європи з благодійними концертами та пише нові пісні. Однією з них стала пісня “Юність, прем’єра якої, відбулась сьогодні.

“Юність” – це дуже ніжна, щемлива та справжня історія кохання молодої дівчини з дорослим чоловіком. Тому, героєм кліпу співачка обрала поета Сергія Жадана, який зіграв свою роль на відмінно. Дуже красива історія вийшла, яка несе в собі глибокий сенс кохання ще й до України.

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юність
Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юність

Ідея створити щось спільне із Сергієм Жаданом у співачки виникла ще рік тому. Тоді вони домовилися написати щось таке лаконічне та несамовите, що буде чіпляти кожну струну душі. Але війна завадила їх планам. Та може й на краще, адже ця історія “Юність” виникла саме зараз, у такий важкий для кожного час.

“Ця моя нова пісня, вона про юність. Завжди приємно згадати свою юність. Але є й інший сенс. Наша країна зараз така сильна і саме тому, що вона ще дуже юна і пристрасна. Їй можна все і все їй під силу” – каже Христина

Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність
Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність

А от Сергій Жадан вважає, що для нього це унікальна нагода попрацювати у кадрі зі своєю улюбленою співачкою. Тому, коли Христина запропонувала йому цей проєкт він відразу зрозумів, що буде щось неймовірне, так і вийшло.

Схожі статті