Як зірки прикрасили ялинки: Бужинська, Добринін, Остапчук, Решетнік та інші показали своїх новорічних красунь

Новий рік – це завжди свято, воно приносить із собою якусь магію, якісь такі незрозумілі чари, які здатні розшевелити навіть дорослих. Дива трапляються у новорічну ніч, а подарунки з'являються під новорічною ялинкою, тож, подивимось, як свої ялинки прикрасили зірки.

Катерина Бужинська

Українська співачка щиро вірить у новорічні дива і в те, що добро завжди перемагає, тому, попри все, вона з діточками вирішила нарядити новорічну ялинку. У Каті вона у синьо-білих кольорах, що символізує вільність України.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова

Ялинка родини Нікіти Добриніна
Ялинка родини Нікіти Добриніна

Нікіта Добринін разом зі своєю дружиною Дашею Квітковою та сином Левом вже встигли нарядити ялинку у своєму домі, аби подарувати свято дитині й собі. Цікаво, що стиль ялинки родина обрала дуже мінімалістичний, лише гірлянда та дід мороз під ялинкою.

Володимир Остапчук

Ялинка Остапчука
Ялинка Остапчука

Володимир попри те, що нині живе сам, нарядив свою ялинку та навіть ім’я їй дав – Семен і представив його як свого нового сусіда. З гумором у Володимира завжди було все на рівні. Цього ялинка невелика та прикрашена жовтою гірляндою і красними іграшками.

Христина та Григорій Решетнік

Багатодітна родина Решетнік також вирішила вже дістати свою новорічну красуню та прикрасили її разом з дітьми – це сімейна традиція. Адже діткам ялинка дарує яскраві емоції та вселяє віру у дива. Їх ялинка також прикрашена червоними іграшками та жовтою гірляндою.

Владислав та Лілія Яма

Ялинка Ями
Ялинка Ями

Хоч нині родина Влада Ями перебуває в Америці та Новий рік ніхто не скасовував, тому в них вже також є новорічна ялинка, яка прикрашена світлими іграшками та жовтою гірляндою.

Доктор Комаровський

Ялинка Комаровського
Ялинка Комаровського

Євген Комаровський не показав ще прикрашеної ялинки, але продемонстрував, як грається з онуками під великою засніженою ялинкою та вселяє в них присмак новорічних свят.

Наталя Кличко

Ялинка Кличко
Ялинка Кличко

Колишня дружина Віталія Кличка разом з синами також встигла нарядити ялинку. Вона невелика, але магічна. На новорічну красуню Наталя повісила золоті іграшки та показала процес.

Схожі статті