“Справи зовсім погані”: онкохвора Анастасія Заворотнюк таємно переїхала зі свого маєтку у приватну лікарню

Тривалий час родині Анастасії Заворотнюк вдавалося приховувати усю інформацію про її стан. Втім, нещодавно стало відомо про госпіталізацію акторки в онкологічне відділення.

Декілька років тому Анастасія Заворотнюк повністю зникла. Акторка покинула світську спільноту, не знімається у фільмах, не світиться у пресі. Її друзі та колеги не мають жодної гадки, де вона знаходиться та як почувається. Зовсім скоро стало відомо, що це пов’язано з її хворобою — гліобластомою. Втім, офіційного коментаря від Анастасії та її близьких так і не було.

Анастасія Заворотнюк госпіталізована в онкологічне відділення приватної лікарні

Стало відомо, що в сім'ї Анастасії Заворотнюк є таємна дитина
Анастасія Заворотнюк госпіталізована в онкологічне відділення приватної лікарні

Втім, нещодавно у руки журналістів потрапила інформація про госпіталізацію зірки.

Як стверджує Телеграм-канал “НеМалахов”, хвора на рак Заворотнюк з вересня цього року знаходиться в онкологічному відділенні приватної медичної клініки у центрі Москви. Також ЗМІ зробили припущення про її стан:

“Мабуть, справи зовсім погані. Швидше за все, життя артистки підтримують лише крапельниці та уколи”,  – ділиться здогадками про стан онкохворої зірки автор публікації.

Анастасія Заворотнюк госпіталізована в онкологічне відділення приватної лікарні

Раніше повідомлялося, що Анастасії стало набагато краще. Мовляв, вона навіть отримала можливість зайнятися своєю фігурою, а також активно відвідує плавання.

Нагадуємо, що Анастасії Заворотнюк має такий самий діагноз, від якого колись померла Жанна Фріске. Гліобластому відмовляються лікувати в Європі та передових країнах з розвинутою медициною, натомість в російській федерації запропонували лікування як Жанні, так і Анастасії. Саме тому шанувальники акторки дуже хвилюється, аби акторка не пережила долю своєї попередниці.

Схожі статті