Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера та прийняла його позашлюбного сина: чужих дітей не буває

Відома українська співачка Тіна Кароль прожила велике кохання, яке пронесла не тільки через своє життя, але через творчість, яке цінується мільйонами фанатів.

Наприкінці двотисячних Тіна Кароль сколихнула український шоу-бізнес несподіваним весіллям. Артистка вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. Церемонія відбулася на Мальдівах, цілком закрито та таємно. Втім, коли подружжя повернулося, зіграло розкішне торжество і в Києві.

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра

14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра
Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Незабаром після весілля Тіна Кароль дізналася, що вагітна. Співачка виносила та дала життя своєму єдиному сину Веніаміну. Втім, у хлопчика був рідний брат — позашлюбний син Євгена. Хлопчик народився від іншої жінки, з якою Огір так і не створив сім’ю.

І вже зовсім скоро зіркове подружжя дізналося, що на Євгена чекає неймовірно важка боротьба за життя: продюсеру поставили діагноз — рак. Лікуватися він поїхав у Німеччину і саме там пішов з життя.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Вдома на нього чекав недобудований будинок, маса проєктів та майбутнє, яке він мав провести разом зі своєю знаменитою дружиною та двома синами.

Втім, усе це Кароль мала завершити самотужки. Тіна зайнялася маєтком, який мав послужити для неї з чоловіком домівкою, поближче познайомилася з його позашлюбним сином та запрошувала хлопчика у гості, щоб Веніамін мав можливість спілкуватися з рідним братом. У дитини навіть було власне ліжко вдома у співачки.

Проєкти зірки також ставали лише успішнішими. Зокрема, поп-діва ніколи не приховувала, що сильний вплив на якість її творчості мала саме ця найбільша втрата у її житті.

Продюсер артистки став її найбільшим коханням у житті, а це кохання переросло у трагедію. Тіна досі так і не знайшла чоловіка, який міг би знову зробити її щасливою.

Схожі статті