“Я його здам в будинок престарілих”: молода дружина Віктора Павліка заявила про плани на майбутнє з музикантом

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина відповіла на припущення артиста про те, що вона здасть його у будинок престарілих.

Як відомо, Віктор Павлік та його дружина Катерина володіють непоганим почуттям гумору. Тому дозволяють собі пожартувати про своє сімейне життя публічно.

Однак, нещодавно жарти перейшли у напівсерйозну розмову, яка відбулася на очах у публіки.

Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому обговорює з Віктором Франковичем імовірність того, що вона здасть його у будинок престарілих.

Молода дружина Павліка заявила, що здасть музиканта в будинок престарілих

Молода дружина Павліка заявила, що здасть музиканта в будинок пристарілих

Спочатку дівчина образилася, що чоловік думає про неї таким чином, однак Віктор Павлік пояснив, що для таких, як він існують непогані заклади. Наприклад, у Пущі-Водиці.

Тому зірки почали дискутувати на камеру, за яких обставин Павлік може з великої імовірністю потрапити саме туди.

“Їдемо ми вже назад, Віктор Франкович, знаєте, що мені каже? Каже, що я його здам в будинок престарілих. Нормально він взагалі про мене думає? Ні, якщо ти будеш мені порти ти нерви, робити нерви, то будемо жити довго”, – поставила Катя Репяхова своєму зірковому чоловіку незвичайну умову.

До речі, на подібні думки Віктора Франковича та його дружину наштовхнув їхній візит до будинку престарілих, де музикант виступав для пенсіонерів.

Нагадуємо, Катерина Репяхова — четверта дружина Віктора Павліка. Минулого року дівчина народила виконавцю сина Михайла. Також красуня активно веде власний блог в Instagram, на який підписано десятки тисяч українців та розвиває магазин дитячого одягу, на який її надихнув маленький син.

Схожі статті