Тоня Матвієнко не витримала випробування закордонним життям і повернулася до України: Мірзоян досяг бажаного

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко повернулася з Європи та повідомила про це своїх підписників. Як зірку зустрів її чоловік Арсен Мірзоян?

Після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко забрала дочок Уляну та Ніну і евакуювалася до Португалії. Чоловік артистка Арсен Мірзоян залишився вдома, і почав активно гастролювати з благодійними концертами.

Незабаром Тоня зрозуміла, що необхідно обрати іншу країну для життя і переїхала до Великобританії. Тим часом її старша дочка Уляна прийняла рішення повернутися додому.

Тоня Матвієнко повернулася з Європи до України

Маленька Ніна пішла до школи, а її матір продовжувала знаходитися в евакуації заради безпеки власної дитини. Втім, це не могло не відобразитися на сімейному житті, адже тривалий час виконавці знаходилися в розлуці.

У цьому році Тоня приїжджала додому лише декілька разів. І ось черговий візит в Україну настав: нещодавно Матвієнко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька фотографій, які були зроблені в Києві.

Тоня Матвієнко повернулася з Європи до України

Варто відзначити, що вона співачку вдома чекала і ялинка, і букет квітів, які їй вочевидь, подарував зірковий чоловік.

Нагадуємо, раніше Тоня Матвієнко розповідала, що рік тому у її шлюбі сталася серйозна криза, вслід за якою відбулася доволі серйозна розмова з чоловіком. Однак, Арсен Мірзоян, як люблячий чоловік прийняв усі зауваження, проаналізував їх та зробив усе, щоб його кохана була щасливою. Тож під час розлуки зіркове подружжя хоча і зіштовхувалися з певними негараздами у стосунках, але вони вирішувалися і не набували яскравого характеру.

Як підказує досвід, це вельми непросто, адже цього року український шоу-бізнес може похизуватися ледь не рекордною кількістю розлучень.

Схожі статті