Руслан Сенічкін несподівано показав фото з дитиною: у чорнявого ведучого з’явився світловолосий хлопчик

Руслан Сенічкін завзятий холостяк. Він ніколи не був одружений та за всім відомою інформацією не має дітей. Але днями ведучий засвітив фото невідомого світловолосого хлопчика у себе в сторіс.

Руслану дуже часто приписують романи з колегами по роботі, це й Людмила Барбір, й Лідія Таран, але у жінок свої історії кохання у житті, тому, все це залишається на рівні пліток і не більше. Відомо, що у Руслана з Барбір гарна дружба і вони часто виходять на каву разом та навіть можуть поїхати у дружню подорож. Але за цим стоїть тільки дружба.

Та днями Сенічкін виклав у сторіс невідомого хлопчика, він світловолосий і дуже симпатичний, тож, можна навіть подумати, що це син Руслана, наприклад, від якоїсь таємної жінки. Але Сенічкін холостяк. Та й хлопчик, як виявилося, зовсім не має відношення до зіркового ведучого.

Хлопчик з історії Руслана
Хлопчик з історії Руслана

Пам’ятаєте маленького сміливого Івана, який так виразно читає вірші про Україну та про воїнів? Так ось, саме маленький Ваня й потрапив до студії та в історії Руслана Сенічкіна. Річ в тому, що вірші хлопчика стали вірусними та розлетілись всією мережею. Особливу увагу до себе пригорнув вірш, який Ваня присвятив Президентові. Виявляється, що всі вірші пише мама малюка Катерина Дубіцька, певно тому вони виходять такими зворушливими та емоційними та зачіпають серця, адже жіноча поезія завжди була більш глибокою.

Тож, Івана разом з мамою запросили на ефір “Сніданку з 1+1”, де вони й познайомились з ведучими. Тому, хлопець в історіях Руслана – це не його таємний син, а трирічний Ваня, який читає популярні вірші та підіймає бойовий дух українських військових, адже надія дитини завжди має величезну силу та поштовх йти вперед і не зупинятися.

Хлопчик з історії Сенічкіна

Найкраще те, що вірші Вані вже бачив і президент Зеленський, і українські герої, яких слова, що вимовляє трирічна дитина, дуже зворушили та додали їм сил. Тому, варто на телебаченні показувати такі історії, популяризувати українську поезію, яка створюється для нинішніх героїв.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.