Оля Полякова розповіла про патріотичну позицію молодшої доньки: “Не дозволяє мені розмовляти російською”

Оля Полякова дуже часто говорить про свою старшу доньку Машу, але цього разу історія торкнулась молодшої донечки Аліси, яка, перебуваючи у Лондоні заговорила українською.

Аліса – це друга спільна дитина Олі Полякової та її чоловіка Вадима, дівчинка менш публічна, ніж Маша, певно, через вік. Проте, варто зазначити, що дівчинка вже має дуже сильний характер, вона вперта, в гарному сенсі та для свого віку дуже розумна.

Відомим є факт, що цього року Аліса, як і старша сестра Марія навчатиметься у Великій Британії. Заради безпеки Оля вирішила віддати доньку у школу з повним пансіоном, де її життя та психіка знаходяться у безпечній атмосфері. Тож, у свої 11 років, Алісі доводиться опановувати самостійне життя, та ще й за кордоном.

Аліса вчить маму української
Аліса вчить маму української

Та здається Аліса гарно порається з цим і навіть самостійно обирає чітку позицію в останніх подіях України. Річ в тому, що дівчинка обрала для себе українську мову, якою, за словами зіркової мами ніколи не спілкувалася. І лише за кілька місяців, вона вивчила мову досконало та тепер виправляє кожне слово мами та інших членів родини.

Вчора Полякова виклала історії в instagram, де розповіла про те, що Аліса не дозволяє їй розмовляти російською мовою та виправляє майже кожне українське слово. Це виглядає досить кумедно, адже Аліса на відео дуже сувора з мамою.

“Дивіться, у мене з’явилася вчителька української мови, вона виправляє кожну мою фразу та не дозволяє при ній розмовляти українською” – розповіла Полякова.

Аліса вчить маму української
Аліса вчить маму української

Також, Оля дуже здивована вчинком своєї молодшої дочки, яка сама обрала для себе чітку позицію у мовному питанні. До того ж дівчинка зараз живе за кордоном, у Лондоні, але весь цей час вчила українську. Це вражає, бо насправді сучасні діти – вони дуже багато розуміють, вони настільки дотепні та сильні, що це іноді може ошелешити.

Схожі статті