Як виглядає жінка, яка народила сина Дзідзьо: не Оля Цибульська, але вже давно разом

Дзідзьо після розлучення з дружиною у 2021 році й досі залишається холостяком, втім виявилося, що дитина у співака таки є. Як виглядає жінка, яка подарувала артисту сина та чому Михайло тримав це у секреті?

Плітки про таємні стосунки Дзідзьо та співачки Олі Цибульської не вщухають ось вже не перший рік. Знаменитостей часто помічали разом, а після раптового розлучення виконавця з дружиною, шанувальників вже неможливо було переконати у відсутності любовних флюїдів між зірками. Та хоч сам артист заперечував наявність роману з колегою, прихильники були непохитні.

З'ясувалося, що у Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина
З’ясувалося, що у Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина

Фанати були не на жарт здивовані, коли Дзідзьо у своєму Instagram виклав спільну з Олею світлину, де він щасливий її обіймає, я Цибульська в цей час тримає на руках немовля.

“Вітайте нас”, – підписав це фото артист.

Коментарі під публікацією зібрали тисячі побажань та привітань, втім пара приховала цікаву деталь — Оля Цибульська не мама малюка. Ба більше, Дзідзьо теж не рідний батько хлопчика. Знаменитості стали хрещеними батьками сина подруги, яка працює менеджером та актрисою кліпів Дзідзьо. Співак неодноразово казав, що жінка є його музою. Про загадкову пані можна знайти небагато інформації.

Муза та актриса кліпів Дзідзьо Надія
Муза та актриса кліпів Дзідзьо Надія

Відомо, що її звати Надія, але ні своє справжнє прізвище, ні ім’я рідного батька дитини вона не називає. Навіть у соціальних мережах Надя підписана, як “Муза Дзідзьо”Хрещеного сина співака звати Денисом, а таїнство хрещення проходило у  Володимирському соборі, одному з найкрасивіших храмів України.

Дзідзьо був одним із творчих наставників на проєкті “Голос. Діти” та після знімань шоу виконавець часто отримував запитання — чи не задумувався співак про народження власних дітей. Михайло зізнавався, що давно хоче стати батьком і колись цьому прийде свій час.

Дзідзьо та Славія розлучилися після 20 років стосунків
Дзідзьо та Славія розлучилися після 20 років стосунків

Нагадаємо, що справжнє ім’я Дзідзьо — Михайло Хома. Артист близько 20 років був у стосунках зі співачкою SLAVIA, з яких 8 років у законному шлюбі. У 2021 році знамените подружжя повідомило про своє офіційне розлучення. Спільних дітей пара не має.

spot_img

Схожі статті