Кому з українських зірок пасує стрижка під їжачка Алла Мазур, Оксана Муха, Яніна Соколова, Аніта Луценко

Напевно, кожна жінка завжди рівняється на якусь зірку, тому часто люди дивляться на ті образи чи зачіски, які демонструють відомі жінки. Тому, сьогодні ми представимо модну зачіску їжачок, яку полюбляють зірки.

Алла Мазур

Алла Мазур

Алла завжди вражала своїми образами, вона обирає стриманість та класику, яка, завжди в моді. Хтось може вважати, що короткі зачіски не надто пасують жінкам – але це лише міф, який, вже давно успішно зруйновано. Тож, Алла є яскравим прикладом того, що зачіска їжачок робить образ жінки незабутнім та стильним, але раніше жінка носила каре, поки на її долю не випав страшний недуг.

Яніна Соколова

Яніна Соколова

Ведуча може похизуватися яскравою зовнішністю, яку складно забути, але коли Яніна поборола свою хворобу, її зовнішній вигляд трохи змінився і жінці довелося кардинально змінити свій образ. Тому Соколова зробила собі модну зачіску їжачок, яка їй дуже пасує.

Оксана Муха

Оксана Муха

Оксана кілька років тому була улюбленицею Дана Балана на талант-шоу “Голос країни” та саме завдяки цьому стала відомою, адже вона виборола перемогу у своїх конкурентів і стала найкращою. Але й Оксана мала пройти крізь життєві перепони, які змусили її змінити зачіску кардинально. Так, Муха стала однією з представниць клубу жінок, які обирають зачіску їжачок. І яким, вона неймовірно пасує.

Аніта Луценко

Аніта Луценко

Антіта найвідоміший український тренер, яка ніколи і нікому не дає спуску. На шоу “Зважені та щасливі” Луценко показала себе дуже суворою тренеркою, але в життя все інакше. Так, вона серйозна й також все тримає у своїх руках. Та в житті вона ще й жінка, яка також прагне бути красивою. Тому, Аніта також зробила собі модну зачіску їжачок, яка підкреслює силу характеру Луценко та дуже їй пасує і робить її образ більш гармонійним із внутрішнім світом.

Схожі статті