Як виглядають діти першої “Холостячки” Мішиної та Олександра Еллерта: як ладнали, коли жили разом?

Діти не завжди бувають рідними по крові, але вони завжди можуть стати рідними за духом. Тому, Ксенія Мішина легко прийняла доньку Саши Єллерта Елю, як і він дуже швидко знайшов спільну мову.

Після того, як Мішина взяла участь у шоу “Холостячка” вона почала жити разом, та звісно, що жити пара почала жити разом зі своїми дітьми. Тож, мало того, що їм довелося пережити період звикання між собою, та ще й з дітьми, що, звісно, ускладнило спільне життя, наповнене романтикою та коханням.

Але все ж таки, досі деяких цікавить,як виглядають діти Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта зараз, коли пара вже не живе разом і навіть не збирається сходитися, адже Саша вже кілька місяців проживає у Америці, а Ксенія продовжує працювати в Україні.

Тож, не є секретом, що Олександр виховує єдину доньку Елю, а Мішина сина Платона. Акторка досить активно показує свої стосунки з сином та багато розповідає про нього, тому, побачити, як виглядає Платон, можна на особистій сторінці Ксенії в instagram. А от з Елею навпаки, хоч дівчина й веде свою особисту соціальну мережу, проте батько не надто активно хоче показувати свою красуню.

Нині Еля разом з батьком переїхала до США й одного разу Саша таки показав, як виглядає його доволі доросла донечка, яка вже вчиться малювати собі стрілки. Певно це не єдине, чому вчиться Еля, але Еллерт, який підтримує доньку у всьому, вирішив поділитися саме цим процесом.

А от Платон, часто світиться у сторіс Ксенії, хлопчик росте дуже активним та розумним, тому що за словами зіркової мами він розуміє багато чого та може навіть відверто розмовляти з мамою на різноманітні теми та надавати їй влучні поради, які можуть навіть допомогти Ксенії розв’язати свої проблеми чи знайти відповідь на життєві питання.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.