Такою Народну артистку точно не бачили: Ольга Сумська у білій сукні поряд з самоваром чотири дні їла мандарини

Народна артистка України Ольга Сумська зі своєю надзвичайною красою не могла залишитися непоміченою серед митців. Таку жінку хочеться малювати, а її портрет мати у власній колекції, аби споглядати на неї довгими вечорами.

Народна артистка Ольга Сумська неймовірно вродлива жінка, яка встигла виконати головні ролі в багатьох культових кінокартинах: “Роксолана”, “Вечори на хуторі біля Диканьки”, “Тигролови “, “Народний Малахій”, адже її красою захоплювалися не тільки глядачі, а ще і режисери. Висока ефектна білявка з довгим волоссям, глибокими карими очима та виразним поглядом не може не привернути увагу митців — з такої жінки потрібно малювати картини.

Ольга Сумська на полотні відомої художниці

Саме це і зробила відома художниця більше десяти років тому — увіковічила Ольгу Сумську на портреті.
Про це акторка згадала у своїх Інстаґрам-сторіз, виклавши світлину власного портрету, додавши:

“Чотири дні позувала для цього портрету талановитій художниці Ользі Григорій-Клімовій.”

Відомо, що сучасна художниця-портретистка Ольга Григор’єва-Клімова родом з Криму, де і продовжує зараз свою діяльність. Її називають яскравою представницею кримської школи живопису. Жінка закінчила Кримське художнє училище, після якого здобувала освіту в Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури в місті Києві.

Ольга працює в жанрах живопису та графіки, але найбільшу славу здобула завдяки своїм портретам, які виходять дуже реалістичними. Її картини знаходяться в приватних колекціях по всьому світу: в Україні, США, Китаї, Румунії, Швейцарії, Нідерландах.

Ольга Сумська в сукнях власного дизайну

На картині Григор’євої-Клімової, яка датується 2011 роком Ольга Сумська постала в пишній білій сукні та сережках з перлами. Вона сидить у кріслі, тримаючи в руках коралове намисто, погляд замислений та спрямований на художника. На задньому фоні видно самовар, апельсини та залишки сніданку. Дуже аристократично та вишукано.

До речі, Ольга Сумська не тільки може надихати та позувати для митців, вона ще й сама малює. Завдяки своєму хисту навіть випускала колекцію суконь власного дизайну під назвою RIDNA, адже талановита людина талановита у всьому.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".