«Зігрівайтеся правильно»: Слава Камінська поділилася гарячими фото з молодості

Слава Камінська показала обкладинки глянцевих журналів з напівоголеними фотографіями себе і Вікторії Смеюхи.

Українська співачка, солістка гурту «НеАнгели» і учасниця шоу «Танці з зірками» Слава Камінська поділилася з фанатами сексуальними фото.

Популярна виконавиця Слава Камінська на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала серію гарячих знімків.

36-річна Слава згадали минуле і зробила підбірку глянцевих журналів, обкладинки яких вона прикрасила разом з чорненькою з «НеАнгелів» Вікторією Смеюхою. На кадрах виконавиці позують в крихітному бікіні в формі сердечок, білих перчатках, чорних капелюхах і з оголеними грудьми для журналу Playboy, в синіх блискучих купальниках для глянцю EGO.

Також Слава прикрасила обкладинку видання XXL, де постала в чорному напівпрозорому боді. Слава продемонструвала фанатам журнали з 2006 року, коли «НеАнгели» лише починали кар’єру, і за більш пізні роки. Дівчата на всіх фотографіях виглядають приголомшливо сексуально і привабливо.

Під публікацією Слава пожартувала, що роки їх з Вікторією не беруть:

«PS. 15 років – зносу немає. Це я про нас з @vikanablack», -написала співачка.

Шанувальники були в захваті від відвертих знімків сексуальних дівчат, і написали купу компліментів красуням.

«Такі класні», «Зимою будемо грітися цими обкладинками», «Я думаю, що якщо зробити фото сьогодні, воно буде так само феєричне – красивезна мама 2 дітей і богиня!!!!!», «Кожна обкладинка супер», «Красуні», – написали користувачі соцмережі в коментарях.

Схожі статті