Чим для акторів скінчився “Службовий роман”: ті, хто вже не з нами

Улюблений фільм багатьох наших співвітчизників починаючи з 1977 року.

Фільм розповідає про непрості відносини у колективі. А акторська гра Аліси Фрейндліх, Лії Ахеджакової, Андрія Мягкова, Олега Басилашвілі та інших переносить глядача у далекий 1977 рік. Багатьох акторів стрічки вже немає, а ті, хто ще лишився, майже не знімаються.

Георгій Бурков зіграв у “Службовому романі” роль завхоза. Але його акторська кар’єра не обмежилася виключно цією роллю і цією картиною. Він знімався у фільмах “Гараж”, “Іронія долі, або З легкою парою”, “Старики-розбійники”, “Калина червона”, “Зигзаг удачі” та інші. За всю кар’єру актор зіграв у понад 48 фільмах.

У 1990 році у актора був перелом ноги. В результаті операції виник тромб, через який 19 липня актор помер. Йому було 57 років.

Георгій Бурков
Георгій Бурков

Актор Віктор Філіпов теж пішов рано. Актор знявся у картинах “Грубки-лавоньки”, “Не може бути”, “З життя оточуючих”, “Службовий роман” та інші. У останньому фільмі Віктор Філіпов зіграв чиновника на прізвище Боровських. Смерть прийшла до актора уві сні 2 квітня 1994 року.

Віктор Філіпов
Віктор Філіпов

Роль Марії Виноградової у “Службовому романі” теж не була головною. Але акторка зіграла технічку настільки колоритно, що вона надовго запам’яталася глядачам. Крім цього, Марія Виноградова знялася у “Молодій гвардії”, “Добровольцях”, “Я крокую Москвою” та інших. На рахунку акторки десятки різнопланових ролей.

Марія Виноградова померла 2 липня 1995 року. Їй було 72 роки.

Марія Виноградова
Марія Виноградова

Олександр Фатюшин у “Службовому романі” зіграв співробітника статистичної організації ще до того, як отримав клеймо хокеїста-алкоголіка після зйомок у фільмі “Москва сльозам не вірить”. Крім цих, Олександр Фатюшин знявся також у “Дами запрошують кавалерів”, “Росія молода”, “Одиночне плавання”.

Актор помер  6 квітня 2003 року від запалення легень. Йому було 52 роки.

Олександр Фатюшин
Олександр Фатюшин

Найколоритнішим персонажем “Службового роману” стала активістка Шурочка, яку зіграла Людмила Іванова. На її рахунку ролі у фільмах “Добровольці”, “Майстер і Маргарита”, “Дні хірурга Мішина”, “Польоти у сні й наяву” та інші. Крім зйомок в кіно, вона грала в театрі “Современник” у спектаклях Олега Єфремова і Галини Волчек.

Померла акторка у віці 83 років 7 жовтня 2016 року від зупинки серця.

Людмила Іванова
Людмила Іванова

Фільм “Службовий роман” можна передивитися хоча б для того, щоб відчути атмосферу, посміятися і згадати тих, кого вже немає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.