47-річна Lama розкрила секрети молодості: як на п’ятому десятку виглядати на 18 без пластичних операцій

Співачка Lama завжди була у гарній формі та мала приголомшлевий вигляд, звісно, це не є чимось дивним у сучасному світі, адже завжди можна прибігти до пластичних хірургів та косметологів. Але це не спосіб жінки.

Річ в тому, що Lama нещодавно відсвяткувала своє 47-річчя й у своєму instagram продемонструвала дуже струнку фігуру та молодий вигляд, у такому віці мати настільки молодий вигляд – це щось неймовірне. Тому, багатьом стало цікаво, як жінці вдається зберігати себе у такому вигляді.

Lama розповіла секрети молодості та краси

Lama не стала робити з цього якийсь секрет чи вигадувати щось, чого не існує, а лише розповіла про те, що вона робить насправді. Виявилось, що артистка жодного разу не зверталась до пластичних хірургів та взагалі вважає це недоречним, оскільки будь-яке втручання лікарів, може негативно відобразитись не тільки на зовнішності, а ще й вплинути на саме життя.

Тож, Lama обирає правильний образ життя, вона займається йогою, багато спить, доглядає за собою, використовуючи лише перевірену та якісну косметику. А також раціон. Артистка вважає, що правильне харчування може гарно впливати на організм та на зовнішній вигляд людей.

“Для мене дуже важливий мій внутрішній світ і його стан, я зберігаю баланс і гармонійне поєднання у всіх аспектах. Я підтримую не тільки фізичне здоров’я, але й духовне, що не може існувати одне без одного. Мені до вподоби йога, правильне харчування, здоровий сон і, звісно, в моєму випадку генетика. Я намагаюся багато спати та робити все лише собі на користь і не звертати уваги на цифри” – розповіла Lama.

Lama розповіла секрет молодості

Тож, для співачки дуже важливо почувати себе у гармонії з собою, вона вважає, що без доброго почуття всередині себе, не буде й гарного зовнішнього вигляду. Особливо після 25-ти варто звертати увагу на те, що коїться всередині тебе і докладати зусиль до гармонії та балансу. От саме в цьому і полягає секрет молодості й краси артистки.

Схожі статті