Камін, панорамні вікна та трьохметрова ялинка: Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Нещодавно стало відомо, що українська співачка Ані Лорак покинула батьківщину та перебралася до Сполучених Штатів Америки, де буде перебувати деякий час.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу залишалася разом зі своїми співвітчизниками. На відміну від великої кількості своїх колег, красуня евакуювалася до Львова, де в неї є нерухомість. Саме там зірка приймала біженців і навіть годувала їх їжею, яку готувала власноруч.

Жага до творчості не давала артистці спокою, але Аліна стримувалася, аби не заповнювати інформаційний простір речами, які українців на той момент не сильно хвилювали.

Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків
Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Однак, любов до музики все ж таки перемогла: через 10 місяців після початку війни Аліна Гросу повідомила, що покинула Україну та тимчасово переїхала до Сполучених Штатів Америки. На даний момент зірка знаходиться в Лос-Анджелесі, де буде проходити навчання.

Звісно, після закінчення курсу вона обов’язково повернеться додому. Але деяких фанатів це не заспокоїло, і вони почали активно критикувати дівчину за втечу за кордон. Аліна публічно пояснила, що не емігрувала і продовжує підтримувати свою країну усіма можливими способами.

Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Зокрема дівчина активно виходить на зв’язок і показує, як влаштувалася в американському містечку. Засвітила Аліна і своє житло. У кадрі, який оприлюднила артистка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна помітити височенну ялинку, приміщення з високою стелею, велике вікно та кам’яний камін.

Чи це власність Гросу, або ж орендований будинок достовірно невідомо, тим не менш, в обидвох випадках він коштує великих грошей.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.