Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний показав нову кохану: переплюнула Злату Огнєвіч і зайняла її місце

Переможець "Холостячки-2" Андрій Задворний вразив мережу новим кадром, на якому показав ніжні обійми з таємничою красунею. Усі деталі в нашій статті.

З фіналу романтичного реаліті-шоу “Холостячка-2” пройшло більше року. Злата Огнєвіч та переможець проєкту Андрій Задворний так і не змогли побудувати здорові стосунки і розійшлися через місяць після завершення зйомок.

Злата Огнєвіч забула про Задворного і розповіла про курортний роман
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний показав нову кохану

Ба більше, розставання було настільки болючим, що обидва були вимушені звернутися за допомогою до психотерапевта. Якщо Андрій відновився швидше, то Злата зізнається, що досі не може пробачити бізнесмена, хоча нібито пропрацювала усі травми.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний показав нову кохану

Задворний у свою чергу розповідав, що декілька разів намагався вступити у стосунки з іншою жінкою. Втім, то повномасштабна війна заважала сфокусуватися на особистому житті, то обраниці не були готові до нових серйозних стосунків, так як нещодавно розійшлися зі своїми минулими бойфрендами.

Але нещодавно зірка натякнув на те, що в його житті з’явилася нова кохана. Андрій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому ніжно обіймає таємничу красуню. І Задворний, і його обраниця сидять до об’єктиву спиною, тому побачити обличчя дівчини неможливо. У дописі до публікації Андрій залишив лише червоне серце, що підказує користувачу мережі характер стосунків героїв знімку.

І поки одні шанувальники почали завчасно радіти, інші скептично поставилися до кадру, і поділилися думкою, що насправді на фотографії може бути дочка Андрія Кіра, яку він неймовірно любить.

Нагадуємо, що на шоу Андрій прийшов, будучи розлученням та маючи доньку від першого шлюбу. Злата Огнєвіч прекрасно поладнала і з дівчинкою, і з її мамою.

Схожі статті