Не дочекався: незмінний ведучий “Говорить Україна” Олексій Суханов готує прем’єру свого шоу “Говорить Суханов”

Олексій Суханов один із найпопулярніших українських телеведучих, якому вдалося закріпитися за одним шоу на довгі роки. Але війна всюди вносить свої корективи, тому нині шоу "Говорить Україна" не існує.

Відомо, що Олексій починав свій творчий шлях на російському телебаченні, та ще й за студентських років. Спочатку чоловік працював на радіо, потім на місцевому каналі, а згодом вже потрапив на рейтингові канали росії.

Та коли Суханов приїхав до України й також йому вдалося тут попрацювати та побачити зовсім інший підхід до роботи та до людей. Також Суханова вразив рівень ідей та всього процесу. Але спочатку ведучий працював на 2 країни.

Та переломним моментом у його кар’єрі став 2012 рік, коли Суханов  побачив перші прояви агресії росії на адресу України. Тоді актор остаточно вирішив, де він хоче жити та будувати кар’єру. І жодного разу Олексій не пошкодував через свій вибір на користь свободи слова та раціональності.

Так у 2012 році Олексій став ведучим соціального ток-шоу “Говорить Україна”. І настільки він вжився у свою роль, що став незмінним ведучим програми на цілих 10 років. Тобто, на всі роки існування цього шоу. Та на жаль, війна прийшла дуже несподівано і всі шоу такого формату закрили та перестали знімати, адже цей формат передач зараз не є актуальним. Тому, Суханов, як і мільйони журналістів – залишився без роботи.

Олексій Суханов запускає власне шоу

Але на деякий час, згодом канал зміг запустити шоу “Вечір з Україною” де Олексій став третім ведучим, але й цю передачу незабаром закрили через неактуальність. Тому Суханов вирішив створити власний проєкт, де будуть підійматися теми війни, волонтерства, та військових, оскільки саме це зараз привертає увагу та цей формат можна запускати.

Щоправда, шоу буде виходити на YouTube каналі під назвою “Говорить Суханов”.  І насправді для ведучого це великий крок вперед, адже створити своє шоу з командою журналістів та редакторів – це багато сил та праці.

Схожі статті