Оберігає Новий рік: Валерій Залужний з’явився на новорічних іграшках, які зможуть стати гарним подарунком

Валерій Залужний став ще однією публічною народною особистістю, яку дуже полюбив народ від початку повномасштабної війни. Адже раніше військові не виходили у прямі ефіри та настільки публічно не виражали свої думки.

Ми вже знаємо історію популярності Арестовича, Кіма та інших, а сьогодні поговоримо про Валерія Залужного, який є головнокомандувачем Збройних Сил України та саме в його руках знаходиться хід українських військ. Саме Залужний вирішує з колегами, куди коли йти і якому підрозділу чи батальйону.

Валерій Залужний

Валерій має кілька вищих освіт і майже всі вони стосуються військової справи, та одна з міжнародних відносин. Тобто, Залужний ще з юних років розумів, що бути гарним командиром неможливо без усвідомлення ситуації, професійної освіти та практики. Саме тому, Валерій не зупинився на одному вищому закладі й тепер ми бачимо, що недарма.

Про Залужного, як і про інших політичних та військових осіб у наш час, ходить мережею багато цікавих жартів, мемів і тому подібне, в це означає, що у народі його люблять і сприймають серйозно, оскільки його словам люди довіряють і вважають його професіоналом своєї справи. А військові його називають одним з найбільш відкритих генералів, який розуміє проблеми солдатів і молодших офіцерів, тому що він готовий спілкуватися з кожним і слухати та намагатися допомогти.

Тож, кілька  українських волонтерів настільки захопились особистістю Залужного, що попри відсутність електроенергії, зробили іграшки із зображенням Валерія. Тепер ці ялинкові прикраси можна буде придбати в інтернеті та зробити комусь зі своїх близьких незвичайний подарунок. З гумором та патріотичним позитивним настроєм.

Ялинкова іграшка з Залужним

Всі гроші з реалізації ялинкових іграшок з зображенням Валерія підуть на допомогу Збройним Силам України. Також, крім Залужного волонтери взяли фото українських героїв для листівок та календарів.

Новорічні листівки з героями України
Новорічні листівки з героями України

Такої ідеї ще точно не було, тож, маємо цінувати таких винахідників, які можуть зробити щось позитивне для народу і водночас корисне для армії.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.